Het huis vat vlam en ze werpt zichzelf in de vlammen om haar 4 kinderen te redden

Janine image
door Janine

25 November 2021

Het huis vat vlam en ze werpt zichzelf in de vlammen om haar 4 kinderen te redden
Advertisement

Een moeder zou alles doen voor haar kinderen en hun veiligheid, vooral als ze voelt dat er een gevaarlijke situatie kan ontstaan. Het moederinstinct, gecombineerd met dat van overleven, is een geweldige combinatie die elke vrouw in een echte superheldin verandert. Mikala Vish, moeder van vier kinderen, is erin geslaagd om alle vier haar jonge kinderen te redden van een verschrikkelijke brand die hun huis verwoestte. De brandweerlieden die vervolgens ter plaatse tussenbeide kwamen, merkten op dat zij niet de echte helden zijn, zoals de media ze vaak afschilderen, maar mensen zoals deze dappere moeder.

via GoFund Me

Zoals gezegd zou een moeder alles doen om haar kinderen in veiligheid te brengen en dat is precies wat Mikala Vish deed toen ze zichzelf in de vlammen wierp om alle vier haar kinderen te vinden en hun leven te redden. Op de ochtend van 26 oktober 2021 ging Mikala's huis in vlammen op. Mikala's moeder vertelde hoe haar dochter met grote moed handelde: "Ze had voor meer dan 60% van haar lichaam verbrand en heeft eerste-, tweede- en derdegraads brandwonden. Ik had niet minder van haar verwacht. Ze is altijd een vastberaden persoon geweest... ze is extreem vastberaden. Het verbaasde me helemaal niet. Voor zover ik heb begrepen, was het een hel en bleef ze daar tot ze haar kinderen vond.” Hoogstwaarschijnlijk zal Mikala lang in het ziekenhuis moeten blijven, zeker 8 maanden.

Advertisement

"Nu ligt ze aan de beademing, ze kan niet praten. Ze is ingepakt als een mummie", voegde de moeder van de jonge en moedige moeder eraan toe. De 6-jarige liep ook ernstige brandwonden op aan zijn handen en armen, volgens een Facebook-bericht van de brandweer van Chelsea. Het lijkt erop dat Mikala en haar zoon huidtransplantaties zullen moeten ondergaan en dat de ziekenhuisopname kan worden verlengd. Ondertussen, terwijl vrienden en familie bidden voor hun herstel, is er een pagina geopend om geld in te zamelen om deze alleenstaande moeder te helpen met alle medische kosten en kinderopvang, en om een ​​echte hulp te zijn wanneer Mikala het ziekenhuis uit kan en haar leven helemaal opnieuw kan beginnen.

Mikala Vish's house caught fire late Monday night - and she managed to get all four of her children out but paid a serious toll.

Pubblicato da FOX 2 Detroit su Venerdì 29 ottobre 2021

We hopen dat deze moeder en haar vier kinderen zo snel mogelijk herstellen en dat deze nachtmerrie voor hen snel zal eindigen.

Advertisement