Ze stuurt 1.000 kg uien naar haar ex-vriend: "Ik heb 3 dagen gehuild, nu is het jouw beurt" - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze stuurt 1.000 kg uien naar haar ex-vriend:…
5 uitstekende redenen om niet langer de goedkeuring van anderen te zoeken en eigen rechter te spelen Lasagne met spek, champignons en courgette crème: de stappen om het binnen enkele minuten thuis te maken

Ze stuurt 1.000 kg uien naar haar ex-vriend: "Ik heb 3 dagen gehuild, nu is het jouw beurt"

Door Janine
1.376
Advertisement

Vreemdgaan in een relatie is moeilijk te vergeven en degenen die met hun staart tussen de benen terugkeren omdat ze er spijt van hebben, worden niet altijd met open armen ontvangen. Sommigen blijven bedriegen, en bezorgen hun partner een hoop verdriet. Een Chinees meisje besloot haar ex-vriend op een heel bijzondere manier te “straffen”: ze stuurde 1.000 kg uien naar zijn huis. De reden? Om hem te laten "huilen".

via: Dailymail
foto: Shandong Net

Een ton rode uien drong het huis binnen van de ex-vriend van Zhao, die niet kon accepteren dat de man verder was gegaan met zijn leven.

"Ik heb drie dagen lang gehuild, nu is het jouw beurt": dit is wat het meisje had geschreven op het kaartje dat samen met de onwerkelijke hoeveelheid uien werd bezorgd.

Behalve dat ze hem dit leuke "cadeau" had gegeven, had het meisje tegen de koerier gezegd dat hij geen contact met de klant moest opnemen, maar hem moest verrassen door de zakken rode ui in de deuropening van zijn huis achter te laten. De koerier probeerde contact op te nemen met de man, maar kreeg geen antwoord, dus bracht hij ongeveer 4 uur door met het uitladen van de uien uit de vrachtwagen en deze voor de deur van de "verrader" te plaatsen.

Advertisement

Zhao's ex-vriend zei dat de reden dat de twee uit elkaar waren, door haar overdreven gedrag komt. Alles wat we weten over hoe dit verhaal eindigde, was dat de jongen de uien heeft verkocht voor $140.

De buurt was zeer verontwaardigd over het incident: “Ik weet niet of hij uiteindelijk heeft gehuild, maar ik zeker: het hele gebouw rook naar ui!”

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt