Buren vragen een moeder om haar zoon niet in de tuin te laten spelen: "hij lacht te veel en de honden hebben last van hem” - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Buren vragen een moeder om haar zoon…
Hoe je het matras reinigt met 2 ingrediënten die we allemaal in huis hebben: zout en bicarbonaat Een man redt een hond die opgesloten zit in een hete auto: de eigenaar wordt beschuldigd van dierenmishandeling

Buren vragen een moeder om haar zoon niet in de tuin te laten spelen: "hij lacht te veel en de honden hebben last van hem”

Door Janine
4.089
Advertisement

We hebben allemaal weleens te maken gehad met irritante of onbeschofte buren. Dit zijn situaties die, vooral voor degenen die in zeer dichtbevolkte gebieden wonen, er echt in slagen de rust te verpesten, die je juist zo hard nodig hebt als je thuis bent. Natuurlijk: goede manieren, respect en gezond verstand moeten altijd de overhand hebben, maar sommige mensen gaan echt verder dan de grenzen die hen op hun zachtst gezegd kieskeurig en overdreven maken.

Er zijn geen andere woorden om de persoon te definiëren - die anoniem is gebleven - die het goed vond om een ​​moeder een brief te sturen waarin hij haar uitnodigde om haar zoontje zoveel mogelijk binnen te houden vanwege zijn gelach, dat te luid en te "irritant" werd gevonden, waar zijn honden en zijn vogeltje last van zouden hebben.

Het bericht in kwestie is herhaaldelijk op internet gedeeld, wat de verontwaardiging van veel gebruikers over de hele wereld heeft gewekt.

“Je bent een jaar geleden naar deze buurt verhuisd en ik wilde je de tijd geven om dit probleem zelf op te lossen, maar het lijkt erop dat het je niets kan schelen”. Niet slecht als begin, voor een brief die alleen maar erger wordt. "Elke dag, als het mooi weer is - zo gaat het bericht verder - laat je je kind rennen, spelen en lachen in de tuin, en dit stoort mijn twee honden en het vogeltje dat bij het raam zit enorm”.

Als je het niet gelooft, weet dan dat je niet de enige bent, want deze brief laat perfect zien hoe intolerant en respectloos sommige mensen kunnen zijn. Volgens de anonieme auteur zou de moeder in kwestie het “gedurfd” hebben om haar zoon in de achtertuin te laten spelen, iets wat als onaanvaardbaar wordt geacht.

foto: Pxhere

“Je zou hem kunnen vragen wat zachter te praten, of je kunt hem 15-20 minuten per dag buiten laten spelen, zodat mijn honden naar buiten kunnen zonder dat hij rondrent - stelt de brief voor en eindigt dan op deze manier - Als dit zo doorgaat, bel ik de politie!"

Hoewel de oorsprong van het bericht onduidelijk blijft, spreekt het feit dat iemand in staat is om deze woorden te schrijven, met name gericht op de activiteiten die elk kind in de wereld uitvoert, boekdelen over het egoïsme en het gebrek aan acceptatie, gedrag dat helaas, overal, soms de overhand krijgt. Het laat je glimlachen, maar het doet je ook denken dat bepaalde dingen kunnen worden bevestigd, terwijl het gepast is om na te denken over wat echt belangrijk is in het leven.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt