Buren vragen een moeder om haar zoon niet in de tuin te laten spelen: "hij lacht te veel en de honden hebben last van hem”

Janine image
door Janine

30 Mei 2020

Buren vragen een moeder om haar zoon niet in de tuin te laten spelen: "hij lacht te veel en de honden hebben last van hem”
Advertisement

We hebben allemaal weleens te maken gehad met irritante of onbeschofte buren. Dit zijn situaties die, vooral voor degenen die in zeer dichtbevolkte gebieden wonen, er echt in slagen de rust te verpesten, die je juist zo hard nodig hebt als je thuis bent. Natuurlijk: goede manieren, respect en gezond verstand moeten altijd de overhand hebben, maar sommige mensen gaan echt verder dan de grenzen die hen op hun zachtst gezegd kieskeurig en overdreven maken.

Er zijn geen andere woorden om de persoon te definiëren - die anoniem is gebleven - die het goed vond om een ​​moeder een brief te sturen waarin hij haar uitnodigde om haar zoontje zoveel mogelijk binnen te houden vanwege zijn gelach, dat te luid en te "irritant" werd gevonden, waar zijn honden en zijn vogeltje last van zouden hebben.

via Inquisitr.com

Advertisement
Bobbie Hineman/Twitter

Bobbie Hineman/Twitter

Het bericht in kwestie is herhaaldelijk op internet gedeeld, wat de verontwaardiging van veel gebruikers over de hele wereld heeft gewekt.

“Je bent een jaar geleden naar deze buurt verhuisd en ik wilde je de tijd geven om dit probleem zelf op te lossen, maar het lijkt erop dat het je niets kan schelen”. Niet slecht als begin, voor een brief die alleen maar erger wordt. "Elke dag, als het mooi weer is - zo gaat het bericht verder - laat je je kind rennen, spelen en lachen in de tuin, en dit stoort mijn twee honden en het vogeltje dat bij het raam zit enorm”.

Als je het niet gelooft, weet dan dat je niet de enige bent, want deze brief laat perfect zien hoe intolerant en respectloos sommige mensen kunnen zijn. Volgens de anonieme auteur zou de moeder in kwestie het “gedurfd” hebben om haar zoon in de achtertuin te laten spelen, iets wat als onaanvaardbaar wordt geacht.

Advertisement
Pxhere

Pxhere

“Je zou hem kunnen vragen wat zachter te praten, of je kunt hem 15-20 minuten per dag buiten laten spelen, zodat mijn honden naar buiten kunnen zonder dat hij rondrent - stelt de brief voor en eindigt dan op deze manier - Als dit zo doorgaat, bel ik de politie!"

Hoewel de oorsprong van het bericht onduidelijk blijft, spreekt het feit dat iemand in staat is om deze woorden te schrijven, met name gericht op de activiteiten die elk kind in de wereld uitvoert, boekdelen over het egoïsme en het gebrek aan acceptatie, gedrag dat helaas, overal, soms de overhand krijgt. Het laat je glimlachen, maar het doet je ook denken dat bepaalde dingen kunnen worden bevestigd, terwijl het gepast is om na te denken over wat echt belangrijk is in het leven.

Advertisement