Een 56-jarige grootmoeder redt het leven van een politieagent door op de schouders te springen van de man die hem aanviel - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een 56-jarige grootmoeder redt het leven…
Een man met kanker en zijn hond sterven 1 uur na elkaar: een speciale band verenigde hen Na te hebben gegeten in het

Een 56-jarige grootmoeder redt het leven van een politieagent door op de schouders te springen van de man die hem aanviel

Door Janine
13.846
Advertisement

Soms komen de meest heroïsche en moedige gebaren van mensen van wie we ze niet zouden verwachten. Als we denken aan een atletisch en energiek gebaar, uitgevoerd om een ​​persoon in moeilijkheden te helpen, komt het zeker niet bij ons op dat het, om zoiets te doen, een 56-jarige vrouw zou kunnen zijn.

Maar in het geval van de vrouwelijke hoofdrolspeler van het verhaal dat we je gaan vertellen, was dat niet het geval, omdat deze ruim 50-jarige oude vrouw erin slaagde om het gesprek van de dag te zijn na een actie die een echte "superheldin" waardig was.

We zijn in Baton Rouge, in Louisiana. Vickie Williams-Tillman reed door de straten van de stad om wat boodschappen te doen, toen haar aandacht werd getrokken door een discussie die langs de weg plaatsvond.

Een politieagent, Billie Amie, had een discussie met een burger. Vickie wist natuurlijk niet wat de reden van het meningsverschil was, maar een snelle blik was voldoende om te begrijpen dat er iets mis was. De agent was duidelijk in moeilijkheden, waardoor de vrouw stopte, het raam naar beneden deed en vroeg of hij hulp nodig had.

De politieman had niet eens de tijd om te reageren, of de man met wie hij ruzie maakte sprong letterlijk op hem, greep zijn knuppel en begon hem op zijn hoofd te slaan. Op dit punt kwam Vickie meteen in actie.

Ze stapte snel uit de auto en pakte de crimineel bij zijn rug, net toen de man het pistool van agent Amie probeerde te pakken. Samen konden ze hem aan en hem vastgrijpen totdat er versterkingen arriveerden. “Hij had hulp nodig en ik moest hem wel helpen”, zei de uitgelaten vrouw over wat er was gebeurd. En dat deed ze; we kunnen wel zeggen dat de agent zonder haar tussenkomst zijn leven riskeerde.

Advertisement

De aanvaller werd na de episode geïdentificeerd en gearresteerd, terwijl Vickie een eervolle vermelding kreeg van het stadspolitiebureau. Haar heldendaad was werkelijk voorbeeldig en agent Amie - samen met zijn collega's - overweldigde haar met lof en dank. Het is mooi om te weten dat er zulke mensen zijn, echte helden zonder mantels of superkrachten, maar die concreet ingrijpen om te helpen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt