Een 6-jarig meisje wordt door haar moeder midden op straat achtergelaten: ze is gered door een onbekende - BekijkDezeVideo.nl
x
Een 6-jarig meisje wordt door haar moeder…
Haar 9 weken oude dochtertje kan al staan: Diploma-uitreikingen geschorst vanwege Covid: een vader bouwt een podium om zijn dochter te vieren

Een 6-jarig meisje wordt door haar moeder midden op straat achtergelaten: ze is gered door een onbekende

01 Juni 2020 • Door Janine
6.976
Advertisement

Als we denken dat we alles al hebben gelezen en gehoord over vreselijke en verontrustende verhalen, zijn er toch nog andere, klaar om de zaken nog erger te maken. Iedereen, tegenover wat we je nu gaan vertellen, zou sprakeloos zijn en nadenken over hoe deze verschrikkelijke episode dat een zesjarig meisje door de schuld van haar moeder doormaakte, slecht kon eindigen.

De scène is er een die je nog lang bijblijft en werd gefilmd door een bewakingscamera. We zijn in Queens, een wijk in New York, waar een meisje letterlijk midden op straat werd achtergelaten, alsof het een ongewenste lading was.

Je leest het goed: menselijke wreedheid is ook in staat om dergelijke acties uit te voeren. Een beveiligingscamera laat duidelijk een witte auto zien die een kruispunt nadert, stopt, en een in het donker gekleed meisje uit laat stappen en wegrijdt alsof er niets is gebeurd, maar niet voordat de bestuurder - de moeder van het kind - een vuilniszak met de kleren van het meisje erin uit het raampje gooit.

Toen ze zich realiseerde dat haar moeder wegreed, probeerde het kleine meisje achter de auto aan te rennen, zwaaiend om haar aandacht te trekken. Er was echter niets aan te doen: de vrouw ging de hoek om en reed hard weg, waardoor haar dochter in haar eentje midden op straat in de steek werd gelaten.

Gelukkig reed Mishka Peart kort daarna in haar auto langs. Terecht achterdochtig over het meisje met de vuilniszak, bleef ze staan ​​en vroeg haar wat ze daar deed. “Ze heeft me hier achtergelaten,” antwoordde het kleine meisje, duidelijk verward.

De vrouw, zoals ze de pers vertelde, nam het meisje onmiddellijk mee en bracht haar naar de politie, zich ervan bewust dat ze de hoofdrolspeler was geweest van een vreselijke episode. Een verhaal dat in werkelijkheid veel erger had kunnen aflopen, omdat in plaats van Misjka op dat kruispunt iedereen kon passeren. Inclusief mensen met slechte bedoelingen.

Advertisement

Dankzij het bewijs van de video wisten de agenten de identiteit te achterhalen van het kleine meisje (ze had geen documenten bij zich) en die van haar moeder, een 29-jarige die samen met de 28-jarige stiefvader werd opgespoord en gearresteerd. Beiden worden beschuldigd van het achterlaten van een minderjarige en gevaarlijk gedrag. Bovendien, volgens wat naar voren was gekomen, was de vrouw de voogdij over haar dochter al kwijt.

Een werkelijk verontrustend verhaal, dat geen twijfel laat bestaan ​​over de slechtheid en roekeloosheid van sommige mensen die serieus moeten leren om zich als ouders te gedragen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt