Dit te vroeg geboren en vele malen in het ziekenhuis opgenomen kind is er in geslaagd te herstellen van Covid-19 - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit te vroeg geboren en vele malen in…
Een oudere man zit vast op het balkon dat in brand staat: twee jongens klimmen op de vuilnisbakken en redden hem Ze valt meer dan 60 kg af en komt in vorm nadat ze uit een giftige relatie is gekomen: ze is herboren

Dit te vroeg geboren en vele malen in het ziekenhuis opgenomen kind is er in geslaagd te herstellen van Covid-19

Door Janine
1.409
Advertisement

Kan een kind van een jaar een geweldige les geven in vasthoudendheid en leven? Ja, want dit kind dat met 27 weken te vroeg werd geboren is meerdere keren in het ziekenhuis opgenomen vanwege ademhalingsproblemen en kwam altijd als overwinnaar uit de bus, zelfs toen het lot hem de uitdaging van Covid-19 bracht. Gelukkig heeft de kleine jongen deze ziekte met opgeheven hoofd overwonnen en kan hij terugkeren naar zijn ouders.

via: opovo.com
foto: opovo.com

Bernardo is een Braziliaans kind van één jaar en vier maanden oud. Hij werd geboren na 27 weken en, zoals helaas in deze gevallen gebeurt, had hij ademhalingsproblemen. Om deze reden is hij verschillende keren in het ziekenhuis opgenomen, maar ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij altijd blijk gegeven van grote kracht, om ook zijn familie moed te geven, die altijd voor zijn leven heeft gevreesd.

De moeder was erg bang toen de kinderarts haar vertelde dat het kind het Coronavirus had kunnen hebben: toen de positieve test arriveerde, wist ze niet wat ze kon verwachten. Haar zoon had alle obstakels die hij tot nu toe was tegengekomen overwonnen, maar hoe zou zijn lichaam op Covid-19 reageren?

Gelukkig waren de symptomen van Bernardo mild; hij lag twee weken en vijf dagen op de intensive care in het ziekenhuis. Dat waren de moeilijkste voor zijn familie omdat ze de jongen niet bij zich hadden.

Bernardo is nu ontslagen en kan terugkeren naar de armen van mamma en pappa en moed geven aan al diegenen die denken dat ze geen kracht hebben om de obstakels die het leven met zich meebrengt te overwinnen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt