Hij heeft een hersentumor, maar besluit te trouwen en krijgt een dochter: hij kan zijn gezin nog altijd knuffelen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hij heeft een hersentumor, maar besluit…
In de liefde hoef je niet per se perfecte partners te zijn, maar wel elkaars Een pasgetrouwd stel nodigt de schoonmoeder uit op huwelijksreis: als ze terug zijn blijkt dat de vrouw zwanger is van haar schoonzoon

Hij heeft een hersentumor, maar besluit te trouwen en krijgt een dochter: hij kan zijn gezin nog altijd knuffelen

Door Janine
4.478
Advertisement

Toen artsen een hersentumor bij hem constateerden, voelde Osmond Nicholas, een 26-jarige politieagent, de hele wereld op hem instorten. Hij moet waarschijnlijk gedacht hebben: "Ok, ik ben jong, ze zullen me ongetwijfeld de beste chemo en radiotherapie kunnen geven. Ik volg de kuren en zal genezen”. Maar de artsen gaven hem niet veel hoop, omdat ze beweerden dat het niet "dat type tumor" was; de ziekte van Osmond is terminaal en zelfs als hij het zou redden, zal de kanker vroeg of laat terugkeren. Met een zwaar hart vroeg Osmond zich af wat hij moest doen: met zijn vriendin trouwen en een kind krijgen? Hoe juist zou dat tegenover hen zijn, wetende dat hij vroeg of laat zou sterven? Gelukkig volgde Osmond zijn hart en vandaag kan hij zeggen dat hij de beste keuze heeft gemaakt.

foto: Instagram

De diagnose van de artsen kwam in 2017: glioblastoma multiforme graad IV. Ze hadden hem 12 tot 18 maanden gegeven en zelfs toen begreep Osmond de ernst van zijn ziekte niet meteen. De artsen probeerden in ieder geval zo duidelijk mogelijk te zijn over de overlevingskansen van de jonge politieagent. Osmond was druk om met zijn verloofde Trinity Daniel te trouwen, hoewel hij niet zeker was van de grote stap, juist vanwege zijn ziekte.

foto: Instagram 

Osmond besloot dat kanker hem er niet van zou weerhouden zijn "laatste dagen" zonder enthousiasme of geluk te leven, dus trouwde hij en werd de vader van een mooi meisje genaamd Riyah, geboren in november 2018. Hij draagt ​​een soort van hoofdbedekking als therapie, die hij 23 uur per dag op moet houden, en krijgt regelmatig bloedtransfusies, en moet de hersentumor regelmatig laten controleren.

Advertisement
foto: Instagram

Vader worden was voor Osmond het beste wat hem kon overkomen: na enige tijd stopte hij met zijn baan als politieagent om zich aan zijn dochter te wijden. De man overwoog om die tijd die hij vermoedelijk nog had, aan zijn dochter te besteden. Op een dag heeft ze misschien geen vader meer en daarom is het goed dat hij er nu hier voor haar is. In zijn toestand kon Osmond elk moment overlijden, dus besloot hij elke dag ten volle te leven.

foto: Instagram

Als hij had besloten geen kind te krijgen of te trouwen, in strijd met zijn levensplannen en die van zijn vrouw, zou hij waarschijnlijk hebben toegestaan ​​dat de kanker deze strijd zou winnen. Osmond is er echter nog steeds, blij dat hij zijn familie kan omhelzen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt