x
Deze vier broers willen een huis kopen…
Man is zijn vrouw beu die alttijd te laat komt: “Ik liet haar alleen en ging naar de bioscoop zonder het haar te vertellen” Gelukzoeker koopt kraslot en ontdekt dat hij €250.000 heeft gewonnen

Deze vier broers willen een huis kopen nadat ze hun ouders binnen een paar maanden hebben verloren

08 Mei 2022 • Door Janine
8.502
Advertisement

Er zijn verhalen die helaas geen gelukkig einde lijken te kunnen hebben, ondanks alle inspanningen die gedaan worden om het lot in je voordeel te keren. Het verhaal van deze familie is helaas een sprekend voorbeeld. Gelukkig is echter niet alles verloren en met solidariteit en hulp van over de hele wereld wordt geprobeerd een toekomst te geven aan de vier kinderen die hun ouders voortijdig verloren. Dit is precies de tragedie: Patrick, Jack, Andrew en Conor zijn vier broers tussen de 21 en 5 jaar die, plotseling, hun ouders verloren, slachtoffers van een vreselijke ziekte.

via: GoFund Me

foto: GoFund Me

Padraig en Elaine Clifford, uit County Kerry, Ierland, waren vele jaren getrouwd en hadden samen vier geweldige kinderen: Patrick, 21, Jack, 14, Andrew, 8, en tenslotte Conor, 5. Op deze leeftijd hebben de jongens beide ouders verloren, een onoverbrugbare leegte en een traumatische ervaring die voor degenen die het niet hebben meegemaakt onbegrijpelijk lijkt. Beide ouders leden aan kanker en helaas verloren ze allebei de strijd tegen deze vreselijke ziekte. De jongens zijn natuurlijk nog niet zelfstandig en daarom wordt er alles aan gedaan om hen te helpen bij de aankoop van hun gezinswoning, die ze momenteel huren.

Elaine overleed voor haar man, pas 41 jaar oud, en slechts vijf maanden later liet Padraig, radeloos door het verlies van de liefde van zijn leven, zichzelf gaan en nam de ziekte het over. Hun kinderen lanceerden een inzamelingsactie op GoFundMe om te proberen wat geld in te zamelen voor hun toekomst, met name om het huis te kopen waar ze momenteel wonen.

In mei 2021 werd de moeder van de jongens, Elaine, gediagnosticeerd met kanker in stadium vier, na een korte tijd en een meedogenloos gevecht verloor ze haar strijd op 28 augustus 2021 en liet ze haar man met een gebroken hart en zijn 4 kinderen achter. Hoewel Padraig probeerde verder te gaan met zijn leven en zijn kinderen, begon hij zich in december 2021 onwel te voelen: hij wist niet dat ook hij een zeer agressieve kanker had. Na korte strijd stierf op 25 januari 2022, omringd door zijn liefhebbende familie en vrienden, ook Padraig.

Nu zijn deze jongens aan hun lot overgelaten en moeten ze absoluut proberen hun huis te kopen, om zeker te zijn van een toekomst. Hiervoor hebben ze de hulp van iedereen nodig. Solidariteit liet niet lang op zich wachten en beetje bij beetje wordt het nodige geld ingezameld om de kosten te dekken op de GoFund Me-pagina.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt