Ze ontvangt een e-mail van haar vader die tien maanden eerder is overleden: in de mail staan de instructies om de zilveren bruiloft te vieren - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze ontvangt een e-mail van haar vader…
Een meisje ontdekt dat ze haar man voor het eerst op vakantie heeft ontmoet toen ze 6 jaar oud was Salie en rozemarijntakjes die volgens de inheemse Amerikaanse traditie negatieve energieën verwijderen

Ze ontvangt een e-mail van haar vader die tien maanden eerder is overleden: in de mail staan de instructies om de zilveren bruiloft te vieren

Door Janine
1.034
Advertisement

Soms kan het verleden tot leven komen en aanwezig zijn in de vormen en manieren die we het minst verwachten. Herinneringen, voorwerpen, gebeurtenissen en mensen hebben misschien de kracht om ons terug te brengen naar verre, maar niet vergeten herinneringen.

Dit is wat er gebeurde met Alyssa Mendoza, een meisje dat van de Filipijnen komt, toen ze een op zijn zachtst gezegd verrassende e-mail ontving. We hebben het over een van die situaties waarin je je ogen nauwelijks kunt geloven. De reden? De e-mail is verzonden door haar vader, die tien maanden eerder is overleden.

De man had enige tijd geleden geprogrammeerd om het bericht te sturen en in de tekst begon hij met te zeggen "voor het geval ik niet meer goed kan redeneren of, erger nog, ik er niet meer ben”. Helaas was het een vooruitziende blik, aangezien het slechtste geval zich voordeed. Alyssa, duidelijk verontrust door wat ze had ontvangen, wachtte twee dagen voordat ze het bericht opende en ontdekte dat de inhoud ronduit ontroerend was.

In de mail had de vader aan zijn dochter alle instructies beschreven om het 25-jarig huwelijk tussen hem en zijn vrouw op de beste manier te vieren. “De liefde van mijn vader voor mijn moeder was absoluut immens”, merkte Alyssa op, ontroerd door het gebeurde.

Uit het bericht is duidelijk op te merken dat alleen een verliefde man, zelfs na vele jaren, zoiets kon schrijven. Helaas konden Alyssa's ouders de zilveren bruiloft niet samen vieren, maar hun dochter besloot toch de wensen van haar overleden vader te eren. In een post op Facebook vertelde ze het hele verhaal, dat duizenden gebruikers over de hele wereld ontroerde.

Veel bloemen, een bezoek aan de kapper, decoraties en andere verrassingen: de man dacht na over wat zijn vrouw nog meer leuk zou kunnen vinden voor hun trouwdag. De zilveren bruiloft is een belangrijk moment en voor hem verdiende het de viering die de liefde die hij voor zijn vrouw voelde waardig is. Dus had hij zijn dochter voorzien en geïnstrueerd over de verschillende situaties en een speciale dag voor zijn vrouw gepland, die uiteraard eindigde met een ontmoeting tussen hen.

Advertisement

Onnodig te zeggen dat het lezen van deze woorden voor veel commotie zorgde bij Alyssa, die in ieder geval besloot de dag speciaal te maken voor haar moeder door alles te doen wat haar vader had bedacht. De vreugde die op het gezicht van haar moeder te lezen was, was de inspanningen waard en de herinnering van haar vader eren betekende het emotioneel vieren van de liefde tussen de twee. Een triest maar tegelijkertijd positief verhaal, dat ons het belang leert van gebaren van liefde die zo mooi zijn dat ze grenzen, de realiteit en zelfs de dood kunnen overstijgen. Alyssa's moeder zal altijd weten dat ze kan rekenen op het gevoel dat haar man voor haar voelde, ook al heeft het lot besloten ze te scheiden.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt