Het 3-jarige meisje is het bruidsmeisje op de bruiloft van haar beenmergdonor: ze heeft haar gered van leukemie - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Het 3-jarige meisje is het bruidsmeisje…
In de liefde hoef je niet per se perfecte partners te zijn, maar wel elkaars

Het 3-jarige meisje is het bruidsmeisje op de bruiloft van haar beenmergdonor: ze heeft haar gered van leukemie

Door Janine
6.891
Advertisement

Er zijn verhalen met een gelukkig einde die het hart verwarmen, waardoor we nadenken over het belang van enkele simpele gebaren. Hayden Ryals kwam in 2015 op de nationale lijst van anonieme beenmergdonoren, nadat ze daarvoor in aanmerking kwam. Toen een jaar later een telefoontje kwam en artsen haar vertelden dat ze een 1-jarig meisje met een zeldzame vorm van leukemie kon redden, aarzelde Hayden geen moment om haar beenmerg te doneren. Dat kleine meisje heette Skye McCormick en Hayden moest lang wachten voordat ze haar ontmoette en uiteindelijk stelde ze voor om haar bruidsmeisje te zijn tijdens haar bruiloft. Een keuze die voor de vrouw natuurlijk was, dankzij de ongelooflijke band die tussen haar en het kind was ontstaan, zelfs voordat ze elkaar hadden leren kennen.

via: The Sun

Toen bij de kleine Skye een zeldzame vorm van leukemie werd vastgesteld, lag haar enige hoop in een genereuze beenmergdonor. Hayden was in die zin haar beschermengel: dankzij haar anonieme donatie heeft ze het kind letterlijk gered. Ten tijde van de operatie wist Hayden weinig of niets over het kleine meisje en haar familie, maar een jaar na de transplantatie lieten de artsen de twee families per brief met elkaar communiceren.

Op Skye's verjaardag stuurde Hayden haar een wenskaart en... een uitnodiging voor haar bruiloft! In feite stond de vrouw op het punt een andere belangrijke droom in haar leven te vervullen: trouwen met de man van haar dromen. Hayden wilde dat Skye het kleine bruidsmeisje was dat de bloemen zou brengen. Aanvankelijk werd dit idee onmiddellijk door de artsen verworpen omdat de immuunafweer van het meisje erg laag was, maar daarna, in de loop van de dagen, gaven dezelfde artsen hun toestemming. Dus mocht Skye naar de bruiloft van haar redster gaan.

De eerste keer dat ze elkaar ontmoetten, wist Skye heel goed wie Hayden was en wendde zich onmiddellijk tot haar met een “Hay-hay”, dat de vrouw oneindig ontroerde.

Advertisement

Hayden zei dat ze Skye's familie als haar familie beschouwt en alles voor hen zou doen. Toen ze elkaar ontmoetten, wisselden ze twee geschenken uit: een jurk om te dragen op de bruiloft voor de kleine Skye en een gouden medaillon met de foto van Skye met de woorden: "Dit hart klopt samen met het jouwe" voor de beenmergdonor, Hayden.

Het zien van foto's van de kleine Skye op de bruiloft van Hayden is echt ontroerend: deze kleine krijger-prinses kan tegen de wereld schreeuwen dat ze op 3-jarige leeftijd leukemie heeft verslagen en een heel leven voor zich heeft!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt