Een alleenstaande moeder studeerde af aan Harvard met haar dochter in haar armen, waardoor ze beledigingen en vooroordelen overwon

Janine image
door Janine

02 Juli 2020

Een alleenstaande moeder studeerde af aan Harvard met haar dochter in haar armen, waardoor ze beledigingen en vooroordelen overwon
Advertisement

Een kind opvoeden is niet eenvoudig: dat weten alle ouders. Het wordt nog ingewikkelder wanneer ouders gedwongen worden het alleen te doen. Er zijn veel verantwoordelijkheden, evenals de dingen om op te letten, zodat de kleintjes opgroeien met alle aandacht die ze verdienen en tegelijkertijd banen, studies en verplichtingen niet uit het oog verliezen.

Briana Williams, een 24-jarige alleenstaande moeder die de wereld een geweldig staaltje kracht en doorzettingsvermogen heeft gegeven, weet het goed. De reden? Dit meisje heeft niet alleen de vele vooroordelen die ze heeft geleden overwonnen, maar ze heeft ook een heel belangrijke mijlpaal in haar leven bereikt, ze studeerde af aan Harvard en voedde tegelijkertijd haar dochtertje op.

via lovexbriana/Instagram

Advertisement
lovexbriana/Instagram

lovexbriana/Instagram

Briana komt oorspronkelijk uit Atlanta, in de Verenigde Staten, en tijdens haar jonge leven is ze nooit gestopt met vechten voor een betere toekomst en een persoonlijke groei. Dus mikte ze hoog, vastbesloten om een ​​rechtenstudie te volgen aan de Harvard University. Van haar vier broers was Briana de enige die een universitaire studie volgde, en dit is op zichzelf al een prachtige daad van moed.

Helaas waren er tijdens de jaren van studies gebeurtenissen die haar in het middelpunt van discriminatie en beledigingen zagen, vooral omdat ze Afro-Amerikaans is en omdat ze niet uit een rijke en erkende familie komt. Haar kracht en intelligentie hebben haar echter altijd in staat gesteld om door te gaan, ondanks alles en iedereen, ook al bleef ze kritiek incasseren toen ze zwanger raakte.

Advertisement
lovexbriana/Instagram

lovexbriana/Instagram

Voor haar tegenstanders werd het meisje beschouwd als “een anomalie”, iemand die geen geweldige resultaten had kunnen behalen gezien de zwangerschap, het werk en de studies die moesten worden afgerond. Ze bleef echter werken om naar de universiteit te kunnen blijven gaan en ondanks alle moeilijkheden beviel ze van Evelyn, haar mooie en lieve meisje. "Ik dacht niet dat ik het kon - zei ze - het was een van de moeilijkste momenten in mijn leven”. Samen met de pasgeboren baby volgde Briana de lessen en probeerde ze zichzelf steeds beter te organiseren, totdat het langverwachte moment (en waarvan velen dachten dat het nooit zou komen) werkelijkheid werd.

lovexbriana/Instagram

lovexbriana/Instagram

Briana is afgestudeerd en is nu meester in de rechten aan de prestigieuze universiteit van Harvard. Afstuderen was een vreugde die ze met iedereen wilde delen via haar Instagram-account, uiteraard opgedragen aan de kleine Evelyn, met wie ze zich trots liet zien en net als haar gekleed ging, met dezelfde kleren als een jonge afgestudeerde. “Dank je wel dat je me kracht en moed hebt gegeven, we gaan door met alle tegenslagen te verslaan”, schreef Briana. En we hopen dat het zo is, gezien de carrière die ze nastreeft op een advocatenkantoor in Californië. Deze vrouw is een echt voorbeeld van vindingrijkheid, een reden tot hoop voor veel mensen die denken dat ze hun dromen niet kunnen waarmaken op de moeilijkste momenten.

lovexbriana/Instagram

lovexbriana/Instagram

Advertisement