"Ik heb kanker overwonnen": een 4-jarige jongen viert zijn laatste chemo met een optocht van gekleurde ballonnen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
"Ik heb kanker overwonnen": een 4-jarige…
Obie, de obese teckel die in een jaar tijd meer dan 20 kg is afgevallen en een andere hond lijkt te zijn Gepaneerde aubergines: het recept om ze in de oven te bereiden met weinig ingrediënten en heel weinig calorieën

"Ik heb kanker overwonnen": een 4-jarige jongen viert zijn laatste chemo met een optocht van gekleurde ballonnen

29 Juni 2020 • Door Janine
1.310
Advertisement

Geen enkele 4-jarige zou het eindeloze lijden moeten doorstaan ​​met chemokuren en bestraling om kanker te verslaan; niemand. Om deze reden, wanneer het kwaad wordt verslagen door een kind, is het altijd een groot feest, een ode aan het leven, om met volle teugen te worden gevierd. Hetzelfde gebeurde met de kleine 4-jarige Martin uit Villa Gesell in de provincie Buenos Aires, in Argentinië: op 4-jarige leeftijd heeft hij eindelijk de kanker verslagen!

De kleine Martin vocht al minstens twee jaar tegen deze ziekte, en hoewel de eerste maanden van 2020 erg moeilijk waren voor het gezin gezien de beperkingen veroorzaakt door de wereldwijde pandemie van Covid-19, werden de behandelingen door de hele familie van Martin met veel moeite voltooid; maar, in die donkere tijden, zagen ze aan het eind van de tunnel een stralend licht: de laatste chemotherapie voor de kleine Martin zou hebben betekend dat hij de tumor had verslagen.

En zo was het ook!

De hele familie van Martin versierde de auto met gekleurde ballonnen en borden met de woorden: "Ik heb vandaag mijn laatste chemo gehad” of "Ik heb de kanker verslagen!”, en liet het jongetje een triomfantelijke rondleiding door zijn stad maken, door iedereen toegejuicht en geprezen. Een langverwacht feest voor Martin en zijn hele familie.

Moeder Daiana zei: "Het was een super emotioneel feest, we sprongen van vreugde, we omhelsden elkaar, we huilden allemaal met elkaar!”

Advertisement

En het is onmogelijk om niet te huilen van vreugde en emotie bij het zien van deze feestelijke afbeeldingen van de kleine Martin; een feest dat, op zijn 4e jaar, het leven viert.

We wensen je veel geluk, lieve Martin. We delen mee in de feestvreugde!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt