Deze 7 vriendinnen besloten om een ​​enorme villa te renoveren waarin ze samen oud konden worden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze 7 vriendinnen besloten om een ​​enorme…
Elk jaar klopt moedereend op de deur van een verpleeghuis om haar kuikens naar de vijver achter het gebouw te brengen 15 afbeeldingen die laten zien hoe het leven vol verwondering en tederheid is

Deze 7 vriendinnen besloten om een ​​enorme villa te renoveren waarin ze samen oud konden worden

Door Janine
2.789
Advertisement

Er is niets kostbaarders in het leven dan goede vrienden te hebben; geen simpele kennissen, maar hartsvrienden, oftewel die mensen die je in één oogopslag weten te begrijpen, die met één woord weten hoe ze je dag moeten verbeteren, een probleem oplossen, je leven ten goede veranderen. Die mensen met wie je alle dagen van je leven zou willen doorbrengen. Net als deze 7 Chinese vriendinnen die elkaar al 20 jaar goed kennen, ze zijn onafscheidelijk en hebben besloten de rest van hun leven... in dezelfde villa te leven!

foto: YouTube

Overtuigd dat het aan niets mocht ontbreken, besloten deze zeven Chinese vriendinnen de rest van hun dagen samen te wonen, maar niet in zomaar een huis: ze kochten een mega-luxe villa waarin ze samen oud moesten kunnen worden!

foto: YouTube

Toen de majestueuze villa van 700 vierkante meter werd gekozen, ongeveer 70 km van de Chinese stad Guangzhou, besloten de zeven vriendinnen dat ze elk type comfort wilden: de renovatie kostte meer dan 500 duizend euro!

Advertisement
foto: YouTube

De villa is omgeven door groen, zodat elke kamer van het gebouw een adembenemend en ontspannend panorama kan hebben, maar aan comfort  is geen gebrek: van een grote en ruime keuken met glazen wanden, tot een zeer luxe theesalon tot een privé zwembad... tot aan het meubilair, geïmporteerd uit India en Marokko!

De enorme theesalon is van alle luxe en comfort voorzien

foto: YouTube

De slaapkamers hebben grote ramen en glazen wanden om naar het groen rondom het huis te kunnen kijken

foto: YouTube
Advertisement
foto: YouTube

Deze zeven vriendinnen hebben ook een intern organisatiesysteem dat het dagelijks leven toegankelijker maakt: elk heeft een andere taak in huis, waar ze het beste in zijn of het beste beheersen: van koken tot traditionele geneeskunde, tot de zorg voor de kinderen...

foto: YouTube

Ja, want sommige van deze vriendinnen hebben ook kinderen, en ze kunnen niet wachten, nu ze allemaal onder één dak wonen, om hun kinderen op te voeden als nieuwe generaties “hartsvriendinnen”!

Advertisement
foto: YouTube

Dit is wat het betekent om vrienden voor het leven te hebben en je dromen waarmaken, nietwaar?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt