Een oude vrouw bouwt een "dierentuin" in de achtertuin om alle voorbijgangers te laten glimlachen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een oude vrouw bouwt een "dierentuin"…
15 pogingen van make-up en kapsels die jammerlijk zijn mislukt

Een oude vrouw bouwt een "dierentuin" in de achtertuin om alle voorbijgangers te laten glimlachen

Door Janine
842
Advertisement

In tijden van medische nood vonden veel mensen het het beste om van de gelegenheid gebruik te maken om anderen (en uiteindelijk ook zichzelf) goed te doen met mooie en voorbeeldige acties. Ondanks de moeilijkheden, en misschien ook de economische omstandigheden die door de situatie waarin de wereld door het Coronavirus is ontstaan, zijn bemoeilijkt, kunnen we wel stellen dat er naast degenen die zelfzuchtig van de situatie hebben geprofiteerd, ook mensen waren die iets geweldigs deden.

Zoals Nancy, de 86-jarige Amerikaanse vrouwelijke hoofdrolspeler in het verhaal dat we je gaan vertellen, die, net als veel andere mensen, Amerikaanse overheidssteun voor de noodsituatie kreeg. Deze gulle oudere vrouw gaf het geld waar ze recht op had niet uit, maar besloot een klein groot geschenk te geven aan iedereen die langs haar huis liep.

via: WJAR10
foto: WJAR10

Soms realiseren we het ons misschien niet, maar een gegeven glimlach - of ontvangen - op het juiste moment is echt iets dat ons op een ongelooflijke manier kan opvrolijken. Zeker, het moment dat de hele wereld door Covid-19 heeft beleefd, was niet goed voor de sereniteit van de mensen, en dat begreep Nancy maar al te goed. Dus gebruikte ze het ontvangen geld om een prachtige "dierentuin" in haar tuin te maken.

foto: WJAR10

Je leest het goed: nadat ze zich op Amazon had geregistreerd, begon de vriendelijke oude vrouw prachtige reproducties en knuffeldieren van (bijna) natuurlijke afmetingen van exotische dieren te kopen, die velen van ons waarschijnlijk alleen in een dierentuin hebben gezien. Orang-oetans, leeuwen, apen, roofvogels, zebra's, pinguïns en vele anderen: de tuin van Nancy met uitzicht op de weg werd al snel een echte attractie.

Advertisement
foto: WJAR10

In de grijsheid en eentonigheid van de stadse omgeving heeft deze vrouw een vleugje kleur en vreugde weten te geven. Haar "dieren" zijn daar, zittend, liggend of staand kijkend naar voorbijgangers, die niets van het spektakel willen missen. Zozeer zelfs dat het initiatief van de oudere dame al snel de krantenkoppen haalde en de grenzen van de Verenigde Staten overschreed.

foto: WJAR10

«Ik heb de Tweede Wereldoorlog meegemaakt - vertelde Nancy aan WJAR-TV - het was moeilijk, maar niet zoals wat er nu gebeurt: mensen lopen op straat en zijn verdrietig, en daarom dacht ik eraan het geld van de subsidie ​​te besteden aan dieren, ik ben er blij mee."

foto: WJAR10

Nancy, met haar grote hart, is blij om anderen gelukkig te maken en dit is op zichzelf al iets geweldigs. Kinderen en volwassenen maken van de gelegenheid gebruik om haar te begroeten als ze langs haar huis wandelen waardoor ze haar hart vullen met vreugde. Het bord op de binnenplaats spreekt immers duidelijk: "welkom in de dierentuin", gewoon om iedereen in een leuke omgeving te willen betrekken om een ​​paar momenten van vreugde en zorgeloosheid door te brengen. Ongetwijfeld iets dat we allemaal nodig hebben.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt