Een hond kiest zijn favoriete snack en brengt deze naar de kassa om het "te betalen", als een echte klant op vier poten - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een hond kiest zijn favoriete snack…
De oudste Golden Retriever ter wereld is 20 jaar oud: ze is een echte recordhond Een weduwe schenkt een nier aan de man die de organen van haar overleden echtgenoot al had gekregen

Een hond kiest zijn favoriete snack en brengt deze naar de kassa om het "te betalen", als een echte klant op vier poten

Door Janine
2.888
Advertisement

Iedereen die het geluk heeft een hond aan zijn zijde te hebben, weet hoe deze prachtige dieren ons kunnen verbazen en voldoening kunnen geven. Soms doen ze dat nadat wij het aangeven, andere keren volledig spontaan: en juist in deze tweede gevallen houden we nog meer van hen, ervan overtuigd dat als ze zouden kunnen praten, op ons lijken.

De aardige en beleefde Dobermann waarover we je vertellen, is hiervan een perfect voorbeeld. Zou je ooit denken dat je hond zijn favoriete snack in een winkel kan uitkiezen, het in zijn bek nemen en het naar de kassa brengt, waar hij vervolgens betaalt? Als het antwoord "nee" is, bekijk dan de prestaties van deze hond.

Zijn naam is Kruz, hij is vijf jaar oud en het is een hond met heel duidelijke ideeën. Als het om tussendoortjes gaat, weet hij precies wat hij wil en weet hij dat hij het samen met zijn baasje in de winkel kan vinden, oppakken en meenemen. Natuurlijk niet voordat hij heeft betaald. De intelligentie en vindingrijkheid van deze hond zijn duidelijk, en de video die hem laat zien terwijl hij met zijn menselijke vriend in de supermarkt is, trok de aandacht van veel mensen en ging snel viral op internet.

Kruz is letterlijk aan het winkelen. Terwijl hij door de winkel dwaalt, zoekt en vindt hij de heerlijkheden die hij het lekkerst vindt, kiest ze uit en brengt ze naar de kassa; zijn baasje betaalt ze en hij is klaar om ze te verslinden. Zulk gedrag duidt zeker op een goede hondentraining door zijn menselijke vriend. Het moet echter worden gezegd dat niet alle honden erin slagen om zich aan te passen zoals hij doet en gebaren en gebruiken uitvoeren zoals wij.

Advertisement

Deze Dobermann is nu een echte ster, en hij is ook bekend in de supermarkt waar hij graag een voorraad inslaat. Klanten en werknemers, wanneer ze hem ontmoeten, stoppen om hem te aaien en te begroeten, en hij zou niet gelukkiger kunnen zijn. Het lijdt geen twijfel: Kruz heeft de wereld opnieuw laten zien dat honden echt kostbare geschenken zijn die de natuur ons heeft gegeven!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt