De tedere vriendschap tussen een golden retriever en een dolfijn, onafscheidelijk vanaf het moment dat de hond een puppy was - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De tedere vriendschap tussen een golden…
Zelfgemaakt koekjesijs: het goedkope recept voor een tijdloos dessert Eieren: een voedingsmiddel vol vitamines en eiwitten, ze worden aanbevolen voor een gezond en uitgebalanceerd dieet

De tedere vriendschap tussen een golden retriever en een dolfijn, onafscheidelijk vanaf het moment dat de hond een puppy was

Door Janine
2.117
Advertisement

Dieren en de natuur blijven ons verbazen. We leerden dit vaak door verhalen te vertellen over werkelijk uniek gedrag, vriendschappen en fenomenen die we zelden hadden verwacht. Maar zelfs als we denken dat we op de een of andere manier “superieur” zijn aan de andere wezens die de planeet met ons bevolken, dat is niet zo, omdat zij degenen zijn die ons prachtige lessen geven van altruïsme, tolerantie en acceptatie.

Wat dat betreft verdienen honden een "ereplaats". De beste vrienden van de mens weten ook hoe ze de beste vrienden kunnen zijn van vele andere wezens, die vaak heel verschillend zijn. Er zijn veel verhalen over “onwaarschijnlijke” vriendschappen die hen aangaan, en degene die we je hieronder willen vertellen, heeft echt iets speciaals. De reden is onder meer dat deze al meer dan 7 jaar duurt!

Wie zijn de hoofdrolspelers? Uiteraard een hond, een prachtige Golden Retriever genaamd Gunner en... een heel lieve dolfijn genaamd Delta. Dat klopt: een waterdier en een "viervoeter” kennen elkaar al sinds de hond een puppy was van slechts acht weken, en ze verliezen elkaar nooit uit het oog.

Kijk maar naar ze als ze “in actie” zijn om te beseffen hoe sterk de band tussen hen is. Delta woont in een faciliteit die dolfijnen verzorgt en beschermt in de prachtige omgeving van de Keys-eilanden van Florida en Gunner zoekt zijn vriend graag op. Net als twee oude bekenden maken ze lol met elkaar, met Gunner die niet nalaat om op een grappige manier het gezicht van de dolfijn te "proeven".

Advertisement

Het verrassende en wonderlijke is dat hun vriendschap, gedurende al die jaren, nooit is veranderd en nog steeds sterk en leuk blijft voor hen allebei, net zoals het gebeurt onder ons mensen met onze beste vrienden. De foto's van Gunner en Delta verwarmden de harten van veel gebruikers op het web, die zich graag lieten meeslepen door een moment van tederheid zoals het moment dat deze twee dieren ons gaven.

Ze hebben begrepen wat het woord “vriendschap” betekent, en we kunnen ze alleen maar bewonderen en ons laten inspireren door zo'n mooie band, die elk verschil accepteert en overstijgt.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt