Een 9-jarige jongen wordt ontvoerd en redt zichzelf door 3 uur lang een gospellied te zingen

Janine image
door Janine

17 Juli 2020

Een 9-jarige jongen wordt ontvoerd en redt zichzelf door 3 uur lang een gospellied te zingen
Advertisement

Er zijn mensen die op de meest slimme, onverwachte en briljante manieren tegelijkertijd uit de meest kritieke situaties kunnen komen. En met "mensen" bedoelen we natuurlijk ook kinderen, die in werkelijk voorbeeldige hoeveelheden moed en koelbloedigheid kunnen tonen. We hebben het over al die gevallen die tot het uiterste gaan - maar helaas mogelijk - die vaak de grootste angsten van vaders en moeders vertegenwoordigen, zoals ontvoeringen.

De kleine Willie, hoofdpersoon van het ongelooflijke verhaal dat we je gaan vertellen, weet er alles van. De 9-jarige jongen slaagde er in feite in om aan het ergste te ontsnappen dankzij zijn grote passie en vaardigheid: zingen.

via Daily Mail

Advertisement
Caleb Kinchlow/Youtube

Caleb Kinchlow/Youtube

De jongen was buiten zijn huis in Atlanta, in het gezelschap van zijn hondje, toen zijn aandacht werd gevestigd op enkele bankbiljetten op de grond bij een boom. Geïntrigeerd kwam hij dichterbij en werd onmiddellijk gegrepen door een man die hem dwong in zijn auto te stappen.

Een dergelijke situatie zou elk kind van zijn leeftijd in paniek brengen. Willie probeerde echter kalm te blijven, ondanks dat de ontvoerder hem bedreigde en hem zei te zwijgen. Het kind, gesterkt door zijn religieuze geloof en zijn passie voor muziek en zang, dacht na over zijn favoriete gedeelte van het Evangelie en begon het te zingen alsof het een gospellied was.

Advertisement
Caleb Kinchlow/Youtube

Caleb Kinchlow/Youtube

En hij zong het niet maar even: hij deed het 3 uur lang; de ontvoerder besloot hem uiteindelijk, geïrriteerd, te laten gaan. De kleine Willie werd door zijn "optreden" nogal bekend en besloot dankzij deze ervaring dat hij zich in zijn religieuze studies zou blijven verdiepen. Wat zeker is, is dat hij met slimheid en moed uit een zeer slechte situatie is gekomen: naar hem gaan al onze complimenten!

Advertisement