Een jongen legt meer dan 2000 km af om een ​​hond naar zijn terminaal zieke baasje te brengen

Janine image
door Janine

25 Juli 2020

Een jongen legt meer dan 2000 km af om een ​​hond naar zijn terminaal zieke baasje te brengen
Advertisement

Viervoetige vrienden slagen erin veel te geven en vragen er heel weinig voor terug. Hun genegenheid is rotsvast, constant, onvoorwaardelijk. Ze weten hoe ze aan onze zijde moeten blijven, zowel op gelukkige als in droevige momenten. Ze slagen erin om zelfs in de ergste situaties te glimlachen. Daarom is het van fundamenteel belang te kunnen rekenen op hun onschatbare steun. Dit geldt vooral in omstandigheden waarin niemand anders iets zou kunnen doen. Hier is een verhaal dat hiervan een ontroerend voorbeeld is.

via CBS Minnesota

Advertisement
GoFundMe Fundraising

GoFundMe Fundraising

Na de diagnose van een terminale ziekte werd een Amerikaanse inwoonster van Minnesota gedwongen om naar de staat Washington te verhuizen voor de noodzakelijke behandeling. In elk ander geval zou ze nooit gescheiden zijn geweest van haar geliefde hond Bailey.

Het is een halfbloed, een mix van een Mopshond en een Smoosh Face. Het dier kon de reis in het vliegtuig echter niet aan. In feite had de hoogte hem ernstige ademhalingsproblemen kunnen bezorgen.

Met een gebroken hart kon de vrouw niet anders dan afscheid nemen van haar trouwe harige metgezel en hem toevertrouwen aan een plaatselijke dierenkliniek. Door de prognose wist ze dat dit waarschijnlijk betekende dat ze hem nooit meer zou zien.

Advertisement
Ryan Chukuske/Facebook

Ryan Chukuske/Facebook

Ryan Chukuske, een vrijwilliger van de vereniging Last Stop Canine Rescue, hoorde over dit verhaal. Zonder aarzelen besloot hij de vrouw te herenigen met haar hond. Dus bood hij aan om hem met de auto naar haar te brengen, het hele land door.

De af te leggen afstand was meer dan 2000 km, voor een reis geheel op eigen kosten. De vrouw van Ryan overwoog daarom een ​​inzamelingsactie te organiseren. Meer dan 100 donaties waren goed voor een totaal van 2700 dollar, veel meer dan de 1000 die ze hadden verwacht.

De resterende $1.700 is gedoneerd aan Last Stop Canine Rescue. Op 25 november 2019 verscheen het bericht “missie geslaagd” op de webpagina van de stichting. Ryan is teruggekeerd naar Minnesota en Bailey heeft zijn moeder kunnen knuffelen.

Geweldig Ryan! Het ongelooflijke gebaar van vrijgevigheid van een onbekende had een enorme waarde voor de vrouw. Soms hebben beschermengelen geen vleugels nodig om lange afstanden af ​​te leggen.

Advertisement