Een vrouw trouwt, maar wil de dochter van haar man niet om haar heen op haar huwelijk

Janine image
door Janine

19 Juli 2020

Een vrouw trouwt, maar wil de dochter van haar man niet om haar heen op haar huwelijk
Advertisement

Sommige mensen geloven dat ze na het huwelijk hun partner kunnen veranderen. Ze laten het beste van zichzelf zien tijdens de relatie en veranderen na de bruiloft, maar dit is niet een van de beste strategieën. Dit geldt des te meer wanneer te vroeg open kaart wordt gespeeld, dus vóór het langverwachte "ja". De burgerlijke of religieuze verbintenis tussen twee individuen zou alleen moeten dienen om een verbintenis te bezegelen. De episode van vandaag is het slechtste voorbeeld van het beginnen van een nieuw leven als koppel.

via Nzherald

Advertisement
Pixabay

Pixabay

Een vrouw wiens naam niet bekend werd gemaakt, werd de hoofdpersoon van een enigszins bizar verhaal. Vlak voordat ze naar het altaar ging, had ze een absurd verzoek aan haar partner.

Deze laatste, die uit een eerdere relatie kwam, had al een 3-jarige dochter. Tot dusver niets vreemds. Maar toen de bruiloft naderde, begon de bruid te eisen dat het kind niet aanwezig zou zijn bij de ceremonie.

Om dit te omzeilen bedacht ze in eerste instantie om op de uitnodiging “geen kinderen” te zetten. De man vond het echter vanzelfsprekend dat de uitsluiting niet van toepassing was op zijn dochter.

Advertisement
Pexels

Pexels

Toen de trouwdag naderde, gooide de vrouw haar masker af. Ze wilde het meisje absoluut niet “om haar heen” hebben. Overtuigd van haar motivaties vertelde ze het zelfs op Facebook, zeker om steun te krijgen.

Een grote fout! Had  ze dat maar nooit gedaan. De meest meedogenloze commentaren kreeg ze op haar dak, om een niet alleen impopulaire, maar ook onlogische beslissing. Als je met iemand trouwt, trouw je ook met zijn familie.

Velen wezen erop dat je nooit een relatie moet beginnen met iemand die al kinderen heeft of die ze in de toekomst wil hebben, als je niet het moederinstinct hebt. Geloven dat een ring om de vinger het recht of de macht geeft om dingen te veranderen, is pure waanzin.

Advertisement