"Je bent de beste juf ter wereld": vrouw transformeert kaartjes van haar leerlingen tot tafelstuk voor haar bruiloft

Janine image
door Janine

26 September 2022

"Je bent de beste juf ter wereld": vrouw transformeert kaartjes van haar leerlingen tot tafelstuk voor haar bruiloft
Advertisement

Als je een beroep kiest waarbij je direct contact hebt met kinderen, weet je dat er dagen zullen zijn dat je sprakeloos zult zijn vanwege een gebaar of iets dat ze hebben gezegd. De fantasie en creativiteit van de kleintjes kent in feite geen grenzen en daarom blijven volwassenen zich verbazen als er iets bijzonders gebeurt.

Docenten die met kinderen werken en die vele uren van de dag met hen doorbrengen, weten dit goed, en ook de hoofdpersoon van dit verhaal weet dit. De vrouw, juf van de basisschool, heeft besloten om het prachtige geschenk te laten zien dat haar leerlingen voor haar bruiloft hebben gemaakt. Laten we eens kijken wat het is.

via Linn-Mar Community Schools/Facebook

Advertisement

Brandi Hamdorf is een jonge basisschoollerares die bekend werd door de manier waarop ze haar leerlingen betrok op haar bruiloft. Enthousiast over de blijde gebeurtenis die ze ging ervaren, deelde de lerares de vreugde met haar leerlingen van het tweede leerjaar. De kinderen maakten kleine en grote tekeningen, gericht op het thema van de bruiloft en met zinnen die de vrouw emotioneerden en ontroerden. "Je bent de beste juf ter wereld" - staat op een kaartje en nogmaals: "We houden van je juf, jullie zijn een mooi stel".

Ondanks de lieve gedachten kon ze hen niet allemaal uitnodigen voor de receptie, maar ze vond de juiste manier om ze er toch bij te kunnen betrekken, ook al was het niet fysiek. De oplossing die Brandi bedacht was echt heel mooi en lief. De lerares verzamelde alle tekeningen die de kinderen haar hadden gegeven en veranderde ze in tafelstukken. Door dit te doen, zou elke tafel met gasten op haar bruiloft worden gekenmerkt door een van die geschenken.

Advertisement

"Het was een groot succes - zei de vrouw - Sommige van mijn gasten spraken over de opstelling in de zaal door te verwijzen naar de aanwezige tekeningen en voorwerpen, zonder rekening te houden met het nummer van de tafel". Een liefdevol gebaar waarmee Brandi niets anders deed dan de blijk van genegenheid van haar kleine leerlingen beantwoorden en hen laten delen in haar geluk, ook al waren ze er niet bij.

Gezien het mooie en de authenticiteit van de gebeurtenis heeft het Instituut waar de vrouw werkt, de Wilkins Elementary School, besloten de foto's van de dag te delen op sociale media. Op de afbeeldingen kun je alle werkjes van de kinderen bewonderen, gerangschikt op de verschillende tafels, de juf in een trouwjurk terwijl ze haar man omhelst, en in de klas terwijl ze lesgeeft, omringd door de kleintjes.

Een werkelijk ontroerend tafereel en verhaal, dat ons eraan herinnert hoe mooi dit beroep is en hoeveel emoties kinderen elke dag kunnen geven. Vind je ook niet?

Advertisement