Ze nodigen haar uit voor een bruiloft waar geen kinderen zijn toegestaan: ze weigert te gaan

Janine image
door Janine

19 Mei 2023

Ze nodigen haar uit voor een bruiloft waar geen kinderen zijn toegestaan: ze weigert te gaan
Advertisement

Het uitnodigen van kinderen voor een evenement zoals een bruiloft hangt af van het bruidspaar, het soort feest en de behoeften van de gasten. Er zijn voor- en nadelen aan beide. Het uitnodigen van kinderen kan het feest vrolijker, kleurrijker en leuker maken, maar ook uitdagender voor de organisatoren en ouders. Het niet uitnodigen van kinderen kan zorgen voor meer rust, elegantie en intimiteit, maar ook voor problemen betreft het beheer en deelname voor mensen met kleine kinderen.

Om het dilemma op te lossen, kunnen tussenoplossingen worden gekozen, het belangrijkste is om duidelijk je intenties in de uitnodiging te communiceren en ieders behoeften te respecteren.

via Milenio

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Onlangs ontstond er een nieuw debat op sociale netwerken over de deelname van kinderen aan bruiloften, nadat een uitnodiging het internet rondging dankzij de reactie van een vrouw die besloot niet op het evenement te verschijnen, aangezien de details van de deelname duidelijk waren: "geen kinderen".

De vrouw, die kinderen heeft, deelde haar gesprek op Twitter, waarin ze zegt dat ze de uitnodiging niet accepteert omdat ze ze niet wil weglaten bij de evenementen die ze bijwoont, dus antwoordde ze haar vriend op een vriendelijke manier, bedankte hem voor de uitnodiging en wenste hem het beste met de volgende woorden: "Dank je wel, vriend, maar ik kan niet aanwezig zijn. Op de uitnodiging staat dat kinderen niet mogen komen en als mijn kinderen niet welkom zijn, ben ik dat ook niet. Het allerbeste en gefeliciteerd met je huwelijk".

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Haar reactie deed de ronde op sociale media en leidde tot verschillende controverses. "Ik heb een 5-jarige, ik zou hetzelfde antwoorden. Ik denk dat het ook leuk is voor kinderen om te zien hoe mensen van elkaar houden en elkaar vieren tijdens een feestje", aldus een moeder. Anderen daarentegen waren het eens met het bruidspaar: "Het is hun bruiloft, het zijn hun regels. Er zal meer ruimte zijn voor degenen die dat moment met hen willen delen. Elke plaats en elk evenement is gemaakt voor een ander publiek en voor verschillende leeftijden, bruiloften zijn niet voor kinderen”, schreef een meisje.

Wat vind jij? Is het juist om kinderen niet uit te nodigen voor een bruiloft of zijn ze een belangrijke aanwezigheid voor dit soort evenementen?

Advertisement