Een man vindt een meisje van 48 uur oud, achtergelaten en huilend te midden van een hoop afval - BekijkDezeVideo.nl
x
Een man vindt een meisje van 48 uur…
Enkele praktische tips om met een ​​zeer opvliegend of agressief kind om te gaan Een 6-jarige jongen redt zijn zusje van een aanval van een hond:

Een man vindt een meisje van 48 uur oud, achtergelaten en huilend te midden van een hoop afval

18 Juli 2020 • Door Janine
3.429
Advertisement

De geboorte van een kind is een gelukkige gebeurtenis, die vreugde en hoop brengt en vaders en moeders in een nieuw "tijdperk" van hun bestaan ​​en volwassenheid brengt. Toch is dit niet altijd het geval: naast de vele families die graag een schepsel ter wereld willen brengen, zijn er ook veel mensen voor wie het ouder worden helaas een trauma wordt, een echte schok, zo groot en zorgwekkend dat men soms zijn eigen kind achterlaat in de meest schokkende en gevaarlijke situaties.

Dit is precies wat er met het Thaise meisje is gebeurd waarover we je gaan vertellen. Het meisje werd huilend gevonden in een hoop afval, maar gelukkig bevond een man zich op het juiste moment op de juiste plaats.

via: The Mirror
foto: kknews.cc

De getuigenis is er zo een die je doet huiveren bij de gedachte alleen al. We zijn in Chiang Mai, in Thailand, waar een Amerikaanse man genaamd Eric Ransdell het meisje langs de weg ontdekte, achtergelaten te midden van een hoop afval, terwijl hij naar huis terugkeerde. Aangetrokken door het typische huilen van een baby die een paar dagen geleden was geboren, begon Ransdell onmiddellijk overal rond te kijken en deed toen de schokkende ontdekking.

foto: k.sina.cn

Eric bracht het meisje onmiddellijk naar het ziekenhuis, waar ze op de intensive care werd opgenomen. Sinds de ontdekking is er een onderzoek gestart om erachter te komen wie een dergelijk gebaar had kunnen maken ten koste van zo'n klein en weerloos meisje.

Advertisement

De pasgeborene - ongeveer 48 uur geleden geboren - herstelde en reageerde goed op de op antibiotica gebaseerde behandelingen die artsen haar in het ziekenhuis gaven. Eric besteedde veel zorg aan het controleren van haar gezondheidstoestand en het kleine meisje had ongetwijfeld veel geluk om deze man te ontmoeten in een situatie waar ze het nauwelijks had kunnen redden. Nadat ze wordt ontslagen, wordt het kind waarschijnlijk toevertrouwd aan een zorginstelling.

foto: saostar.vn

Het is voor de politie niet eenvoudig om de identiteit van de moeder te achterhalen, er zijn grote inspanningen geleverd, en het gaat dan vooral om de analyse van bewakingscamera's in het gebied. Het vermoeden is dat de moeder van het kleine meisje, in omstandigheden van extreme armoede, van de pasgeborene af wilde omdat ze haar niet had kunnen onderhouden. De veronderstellingen kunnen talrijk zijn en ze verbergen allemaal trieste verhalen. De enige troost is dat de baby gelukkig is gered en we hopen dat ze zal opgroeien in alle rust en genegenheid die ze verdient.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt