Ze trouwt met haar 15 jaar jongere stiefzoon nadat ze van zijn vader is gescheiden: nu verwachten ze een baby

Janine image
door Janine

16 Juli 2020

Ze trouwt met haar 15 jaar jongere stiefzoon nadat ze van zijn vader is gescheiden: nu verwachten ze een baby
Advertisement

De wereld is mooi omdat ze gevarieerd is, maar soms worden we ons bewust van verhalen en situaties die de ongelooflijke kracht hebben om ons sprakeloos te maken. Het is waar: ieder van ons, in relaties met familie en de liefde, heeft verschillende visies en moet vrij kunnen kiezen naar eigen goeddunken, maar het verhaal dat we je gaan vertellen is zo bijzonder dat het bijna uit een soap lijkt te komen…

Wie zijn de hoofdrolspelers? Een 35-jarige in Rusland geboren influencer genaamd Marina Balmasheva, haar 45-jarige ex-echtgenoot Alexey en vooral zijn 20-jarige zoon Vladimir.

via Daily Mail

Advertisement
marina_balmasheva/Instagram

marina_balmasheva/Instagram

De vrouw woonde meer dan 10 jaar met haar ex-man en stiefzoon Vladimir, totdat het tussen haar en Alexey niet meer ging en de twee scheidden. Zoals we weten, kan de liefde iedereen “treffen”, zelfs de meest onverwachte of ogenschijnlijk onverenigbare mensen, en in dit geval was het precies zo.

Advertisement
marina_balmasheva/Instagram

marina_balmasheva/Instagram

Na de scheiding werd Marina opnieuw verliefd: deze keer was de man van haar dromen echter haar 20-jarige stiefzoon, Vladimir. Je leest het goed: nadat ze samen met hem had gewoond sinds hij een kind was, samen met zijn vader, zijn de gevoelens van de influencer voor haar stiefzoon totaal anders geworden dan die van een stiefmoeder, tot het punt dat de twee besloten te trouwen.

Marina, die op Instagram wordt gevolgd door meer dan 430 duizend volgers, is beroemd geworden door het verliezen van veel gewicht en het motiveren van veel vrouwen om te geloven in een mogelijke transformatie. Ze kondigde publiekelijk haar bruiloft aan en deelde foto's en video's van die speciale dag met de hele wereld, van de burgerlijke ceremonie tot de receptie in het restaurant.

“Er hing een goede sfeer, maar het was ook een beetje ongemakkelijk”, zei de influencer, en dat geloven we graag, gezien de situatie... Het moet niet gemakkelijk zijn geweest voor haar ex-man om zo'n huwelijk te accepteren, oftewel de vader van de bruidegom, Alexey. “Ik denk niet dat hij het leuk vindt wat we hebben gedaan”, zei Marina.

De vrouw kondigde ook aan dat ze een baby verwacht van haar ex-stiefzoon, en het hele verhaal kon niet anders dan voor veel ophef zorgen in de publieke opinie in de lokale media (en niet alleen). Hun gezin is zeker geen "conventioneel” gezin: een verhaal als dit lees je niet elke dag!

Advertisement