Een 6-jarige jongen redt zijn zusje van een aanval van een hond: "als iemand zou moeten sterven, dan moest ik het zijn"

Janine image
door Janine

18 Juli 2020

Een 6-jarige jongen redt zijn zusje van een aanval van een hond: "als iemand zou moeten sterven, dan moest ik het zijn"
Advertisement

We vertellen vaak mooie en positieve verhalen over honden en hun buitengewone vermogen om dicht bij de mens te staan, hen te helpen en onvoorwaardelijke liefde te geven. Maar helaas - en gelukkig zelden! - kunnen honden ook veranderen in agressieve wezens, die de veiligheid van de mensen om hen heen in gevaar kunnen brengen, zoals gebeurde in het geval dat we je nu gaan vertellen.

Een kind kwam tussenbeide om het onverwachte woeste gedrag van een hond te stoppen, die letterlijk in het midden stond tussen het dier en zijn kleine zusje, dat groot gevaar liep. De jongen liep op een heroïsche manier verschillende verwondingen op, maar wist zichzelf te redden, samen met zijn zusje.

via WCAX 3

Advertisement
nicolenoelwalker/Instagram

nicolenoelwalker/Instagram

We zijn in Cheyenne, in de Amerikaanse staat Wyoming, en de kleine held in kwestie heet Bridger, hij is 6 jaar en zijn kleine zusje is hem veel verschuldigd. Terwijl ze rond het huis van een vriendje speelden, toonde een Duitse herder agressie tegen het kleine meisje dat, verlamd door angst, niet wist wat ze moest doen. Op dat moment besloot de broer, met extreme moed, de hond te verwijderen die hem in een reactie daarop herhaaldelijk in zijn gezicht beet, waardoor hij ernstige verwondingen aan zijn linkerwang opliep.

Er waren maar liefst 90 hechtingen nodig om de door de tanden van de hond beschadigde huid te verzorgen, maar wat vooral verwonderlijk is, is het heroïsche gebaar van Bridger, die lovende woorden en complimenten heeft gekregen van veel mensen, waaronder verschillende beroemdheden uit de entertainmentwereld. De jongen werd een echte beroemdheid en volgens zijn tante Nikki, die het hele verhaal op Instagram vertelde, zei hij vlak nadat hij was aangevallen "als iemand zou moeten sterven, dan moest ik het zijn".

Advertisement
Robert J. Walker - CNN

Robert J. Walker - CNN

Zijn enorme beschermende instinct leidde ertoe dat hij, ondanks de beten die hij van de hond ontving, koelbloedig was door zijn kleine zusje bij de hand te nemen en haar mee te nemen. Volgens wat naar voren was gekomen, waren er nooit problemen geweest met deze hond, en daarom zou het een tijdelijke "raptus" van het dier geweest kunnen zijn, misschien om de een of andere reden ergens door geïrriteerd.

Wat zeker is, is dat Bridger in staat is geweest om als een echte held op te treden; we wensen hem een ​​goed herstel van de wonden in zijn gezicht, in de hoop dat de littekens van deze onaangename episode snel zullen verdwijnen.

Advertisement