x
Een man laat zijn 1-jarige dochter "spelen"…
Ouders kunnen hun zoon na 32 jaar eindelijk weer omhelzen: hij werd als kind ontvoerd en verkocht Speltsalade met tonijn, kerstomaatjes en courgettes: het eenvoudige en voedzame gerecht dat de zomer op tafel brengt

Een man laat zijn 1-jarige dochter "spelen" met een slang van 4 meter: de beelden doen een discussie oplaaien

24 Juli 2020 • Door Janine
3.755
Advertisement

Wat zou jij ervan vinden als je kind door een python zou worden omhuld in het comfort van de muren van je huis? Natuurlijk zijn er mensen die echt gepassioneerd zijn over deze reptielen en er een in een transparante vitrine houden, maar ze kennis laten maken met onze pasgeboren baby... lijkt ons niet echt een goed idee, zoals Jamie Guarino lijkt te denken!


Jamie Guarino is 34 jaar oud en woont in White Lake Michigan en heeft altijd een ongebreidelde passie voor kruipende reptielen, vooral slangen, gehad, hij is zelfs de eigenaar van Nay-Nay, een Birmese python van bijna 4 meter. Maar hier houdt het niet op: Jamie kwam in het oog van de orkaan terecht toen er op YouTube afbeeldingen werden gepubliceerd waarin de man zijn python zijn toen 14 maanden oude dochter Alyssa Guarino volledig liet omhullen, wat duidelijk verhitte discussies over ethiek opleverde en de omvang van het gevaar dat kan ontstaan.

Jamie zei: "Aan degenen onder jullie die deze video misschien onverantwoordelijk of gevaarlijk vinden, vraag ik een minuut van jullie tijd. Oordeel niet op basis van angst of iets dat je niet begrijpt. Slangen kunnen en zijn liefhebbende dieren."

Feit is dat Birmese pythons, ook al zijn ze door mensen getraind en getemd, in ieder geval een gevaar kunnen vormen voor andere kleine zoogdieren. Wat dat betreft zei National Geographic over deze soort dat ze over het algemeen volgzaam zijn, zelfs als ze de neiging hebben zich te voeden met kleine zoogdieren, die ze eerst vangen door zich om hun lichaam te spannen en ze vervolgens onschadelijk en zonder krachten te maken.

Maar ondanks de controverse op het web, wijst Jamie hierop: "Als je de feiten onderzoekt, zijn er over het algemeen 95% meer aanvallen van honden dan slangen."

Advertisement

Misschien omdat iemand gewoon banger is om een ​​slang aan te raken dan een hond? Feit is dat de discussie over de juistheid van een klein kind met een python van bijna 4 meter te laten spelen nog steeds open is.

Aan welke kant sta jij?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt