Een ontvoerd kind wordt gered door zijn oudere broer en zus die de crimineel achtervolgen totdat hij ontsnapt - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een ontvoerd kind wordt gered door zijn…

Een ontvoerd kind wordt gered door zijn oudere broer en zus die de crimineel achtervolgen totdat hij ontsnapt

Door Janine
8.042
Advertisement

Relaties tussen broers en zussen gaan niet altijd “over rozen". Soms kunnen er ruzies en meningsverschillen zijn, maar er is altijd en voor altijd een zeer sterke band. Bij oudere kinderen ontstaat en groeit, mede dankzij de lessen van hun ouders, een natuurlijk beschermingsinstinct.

We worden bewakers en beschermers, verantwoordelijk voor de kleinsten van de familie. Stel deze spontane reflex nooit op de proef, want het kan verrassingen aan het licht brengen.

via: ABC News

Het gaat om een les die iemand persoonlijk heeft meegemaakt die begin juli 2020 op klaarlichte dag probeerde een kind van ongeveer twee jaar te ontvoeren. De episode vond plaats in de stad Sprague, in de staat Washington, een gemeenschap van slechts 500 inwoners. De kleine Owen speelde buiten het huis van de oppas met zijn zus Delicia en broer Brendan, 8 en 10 jaar oud. Plots kwam er iemand naderbij die met een excuus tegen hen begon te praten.

Even later pakte hij Owen en rende weg. De twee kinderen dachten er geen seconde over na en zetten de achtervolging in. Delicia begon te schreeuwen in een poging de aandacht van voorbijgangers te trekken. Straatcamera's filmden de hele scène.

Twee tieners, Isaac Yow en Andrew Crane, merkten hen op. De jongens voegden zich bij de groep en begonnen ook achter de onbekende aan te rennen. Deze laatste, die de achtervolging en de verwarring opmerkte, dacht dat het het beste was de baby neer te leggen en weg te rennen. Toen Delicia Owen bereikte, was ze boos dat ze de dader niet wist te pakken, maar ze was blij dat haar kleine broertje veilig en wel was. De man in kwestie werd later geïdentificeerd als een plaatselijke 15-jarige, een eerstejaarsstudent op de school van Isaac en Andrew.

Ze hebben een vreselijk kwartier meegemaakt, met een gelukkig einde. Iedereen prees de moed van de twee tieners en vooral de bereidheid van Owens broer en zus. De jonge crimineel kon niet weten dat de baby ook “lijfwachten” had!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt