Ze lachen hun 2-jarige zoon uit omdat hij met een keukentje speelt: zijn vader zegt "als hij een pop wil, zou ik die voor hem kopen" - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze lachen hun 2-jarige zoon uit omdat…
13 vrouwen onthullen de meest gebruikte trucs op sociale netwerken om er op elke foto perfect uit te zien Ze hadden hem alleen gelaten tijdens de diploma-uitreiking: zijn leraar besloot het samen met hem te vieren

Ze lachen hun 2-jarige zoon uit omdat hij met een keukentje speelt: zijn vader zegt "als hij een pop wil, zou ik die voor hem kopen"

Door Janine
11.017
Advertisement

Wat is het mooiste verjaardagscadeau voor een kind? Wat hem of haar gelukkig kan maken. En de beste beloning voor een ouder? Zijn of haar glimlach van blijdschap. Dit alles natuurlijk in een ideale wereld, waarin mensen respect hebben voor anderen, ook al wordt hun leven verteld en gedeeld op sociale netwerken. Helaas kan het openbaar maken van iets wat privé is het een doelwit maken voor mensen met een internetverbinding, maar zonder gezond verstand.

via: ABC News
foto: imgur

De kleine Owen stond op het punt om 2 jaar te worden, dus zijn vader Andrew Hook dacht erover om het op een speciale manier te vieren. Samen met de moeder realiseerde hij zich dat de jongen altijd een grote passie voor koken had. Hij kijkt graag wanneer iemand het eten klaarmaakt en wil altijd betrokken zijn bij het bereiden van maaltijden.

foto: imgur

Door een speelgoedkeuken te kopen wist Andrew dat zijn zoon dat zeker zou waarderen. Hij wilde er echter geen een in de winkel kopen, maar op maat maken voor zijn zoon. Hij zorgde voor een klein meubelstuk voor de lage prijs van $20 en paste het op de juiste manier aan. Hij gebruikte een metalen hondenbak om een gootsteen te maken.

Advertisement
foto: imgur

De inductiekookplaat is gemaakt met een donkere glasplaat en een systeem van achtergrondverlichting. Het uiteindelijke effect was werkelijk geweldig. Toen Owen zijn cadeau uitpakte, werd hij gek van blijdschap. Dagenlang bracht hij in zijn nieuwe keuken door. Andrew wilde het overal op internet delen, maar achteraf was dat een slecht idee. Sommige gebruikers hebben nogal onaangename opmerkingen over het kind geplaatst.

Ze beweerden dat hij vanwege zijn "vrouwelijke" passie op school ongetwijfeld gepest zou worden. Iemand anders nam zelfs de vrijheid hem “gay” te noemen. De man verwijderde meteen alle beledigende berichten, maar hij kon niet anders dan zijn antwoord publiceren.

foto: imgur

“Aan iedereen die grappen maakt over de seksualiteit van mijn zoon, antwoord ik dat ze naar de hel kunnen gaan! Het enige dat voor mij van belang is, is zijn geluk. Kinderen spelen met wat dan ook, zonder na te denken over de betekenis erachter. Als hij een pop zou willen, had ik die zonder aarzeling gekocht. Ik zou het simpelweg hebben gedaan omdat hij het mij zou hebben gevraagd.”

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt