De artsen waren sceptisch over hun overlevingskansen bij de geboorte: vandaag de dag zijn ze nog steeds vrienden en hebben ze hun diploma behaald - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De artsen waren sceptisch over hun overlevingskansen…
Een jongen koopt een door zijn voorouders, als slaven, gebouwde villa: zijn wraak op racisme... 12 huisdieren die er alles aan hebben gedaan andere dieren te imiteren met nogal hilarische resultaten

De artsen waren sceptisch over hun overlevingskansen bij de geboorte: vandaag de dag zijn ze nog steeds vrienden en hebben ze hun diploma behaald

Door Natasja
2.072
Advertisement

Elke dag, op vrijwel elk gebied en in elke context, helpen statistieken mensen om de wereld beter te begrijpen. Percentages worden het systeem voor het begrijpen van de omvang van een probleem, de omvang van een uitkomst, de grenzen en mogelijkheden.

Op deze manier proberen we het leven te meten om het minder complex te maken. Maar vaak zijn er personen die zich daar niks van aantrekken en simpelweg de numerieke factor met de menselijke factor verslaan.

via: Fox5 News
foto: Reddit

Odin en Jordan zijn al sinds hun kindertijd beste vrienden. De artsen gaven hen bij de geboorte slechts 2% overlevingskans. Het was maar de vraag of ze ooit zouden kunnen lopen. Er bestond ook een aanzienlijke kans dat ze vanaf hun 7-jarige leeftijd in een vegetatieve staat zouden leven.

Ondanks alle voorspellingen zijn de twee jongens er in juni 2020 in geslaagd om samen af te studeren. Tom, de vader van Odin, vertelde hoe zijn zoon zich zorgen maakte dat de noodtoestand van Covid-19 hun prestatie zou kunnen overschaduwen en hij was bang dat de ceremonie niet zou doorgaan.

foto: Reddit

De lawine van felicitaties die ze hebben ontvangen bewijzen dat het tegendeel is bewezen. Hun verhaal is online en via de traditionele media gedeeld. Het is gewoon fantastisch om de foto's te zien van toen ze klein waren en nu als volwassenen, zij aan zij zoals altijd.

Hun bestaan was zeker niet eenvoudig, maar ze hebben altijd gestreden. Ze hebben hun rechtmatige plaats in de wereld en in de harten van veel mensen verdiend. Odin en Jordan werden geprezen voor hun inzet, moed en vastberadenheid. Ze zijn het levende bewijs van wie niet opgeeft om slechts statistieken te worden.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt