Dit meisje is pas 5 jaar oud maar wordt al "het mooiste meisje ter wereld" genoemd

Janine image
door Janine

16 Augustus 2020

Dit meisje is pas 5 jaar oud maar wordt al "het mooiste meisje ter wereld" genoemd
Advertisement

In de huidige samenleving is het fenomeen van de zogenaamde "kindermodellen" niets nieuws: afbeeldingen van kleine modellen verschijnen op het internet en in gespecialiseerde tijdschriften, ze lopen op de catwalk alsof ze professionals zijn. Deze trend heeft in feite voor enige discussie gezorgd, zowel vanwege de steeds jongere leeftijd van de "modellen" als de contexten die soms te overdreven zijn. Buiten de gebaande paden is er echter een nieuwe mini-ster ontdekt en dit is haar verhaal.

via Yahoo Lifestyle

Haar naam is Jare Ijalana, ze is Nigeriaanse, en ze is door het web verkozen tot "het mooiste meisje ter wereld". Haar bijzonderheid? Ze is pas 5 jaar oud! Het was de fotograaf Mofe Bamuyiwa die haar talent en haar buitengewone schoonheid ontdekte, die het succes van de foto's op Instagram niettemin nooit had kunnen vermoeden. In korte tijd ging het unieke en bijzondere gezicht van dit mooie Nigeriaanse meisje het web rond en ontving meer dan 70 duizend likes.

Advertisement

De aantrekkingskracht van Jare ligt in het feit dat het natuurlijk, spontaan en een beetje buiten de gebaande paden is in vergelijking met de gladde en soms overdreven trends die normaal in deze branche worden gezien. "Het doel achter de lens" is om het exacte moment waarop de kindertijd plaats maakt voor volwassenheid uit te beelden en te vereeuwigen.

Een dergelijke schoonheid is echter zeker niet ongewoon in de familie van het kleine model. Blijkbaar zijn haar zusjes Jobi en Joba, van 7 en 10 jaar oud, net zo mooi. De sequenties die op sociale netwerken zijn gepubliceerd, tonen Jare in verschillende poses en kapsels, maar altijd op een natuurlijke manier, zonder de authenticiteit ervan te verpesten. Het is nog te vroeg om te zeggen of het meisje haar carrière op dit gebied zal voortzetten, maar haar talent en haar vermogen om voor de camera te staan ​​zijn zeker niet onopgemerkt gebleven. We kunnen alleen maar afwachten.

Advertisement