Een leuk visueel spel: enkele van deze paarden zijn anders, maar weinigen kunnen ze meteen vinden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een leuk visueel spel: enkele van deze…
Haar vriend verlaat haar vanwege haar uiterlijk, ze verliest 80 kg en verandert haar leven totaal Op deze overdekte markt hingen handelaren kleurrijke paraplu's op om de zwaluwnesten te beschermen

Een leuk visueel spel: enkele van deze paarden zijn anders, maar weinigen kunnen ze meteen vinden

04 Augustus 2020 • Door Janine
5.481
Advertisement

Soms, vooral als we ons moe, uitgeput of lusteloos voelen, moet onze geest gewoon worden “opgepoetst”. Dat klopt: als een versnelling die perfect zou moeten werken, verdient ons brein, met zijn logische en redeneervaardigheden, ook een adequate training.

Gelukkig zijn er verschillende leuke manieren om het in vorm te houden en beter te leven: visuele tests verdienen een speciale plaats en ze slagen er vaak in om ons op de meest uiteenlopende manieren te testen. Wat we je vandaag bieden is geen uitzondering en lijkt rechtstreeks uit een "western” te komen. Er verschijnt een "kudde" galopperende paarden op je scherm: het zijn er meer dan 50 en ze zien er allemaal hetzelfde uit. Precies: lijken, omdat ze dat niet zijn. Kun je de verschillende paarden in minder dan 30 seconden zien? Maar weinigen slagen erin. Dus waar wacht je op? Pak je stopwatch en probeer het!

Onder deze paarden zijn er 5 verschillende: lukt het je om ze in minder da 30 seconden te vinden?

Is het je gelukt? Als je ze nog niet hebt gevonden, scroll dan niet naar beneden, want we laten ze hieronder zien! Als je denkt dat je ze hebt "gevangen", complimenten! Controleer of ze het zijn door naar beneden te scrollen.

Heb je ze gevonden? Als het antwoord ja is, heb je een uitstekend zicht en een snelle redenering!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt