Hij vraagt ​​om afstand op het strand voor zijn zoon die een transplantatie heeft ondergaan maar wordt aangevallen: "hou hem thuis" - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hij vraagt ​​om afstand op het strand…
10 super goedkope ideeën om kinderen te vermaken tijdens de zomervakantie 13 grappige foto's van onhandelbare kinderen die het hun ouders moeilijk maakten

Hij vraagt ​​om afstand op het strand voor zijn zoon die een transplantatie heeft ondergaan maar wordt aangevallen: "hou hem thuis"

Door Janine
22.280
Advertisement

Maanden na het uitbreken van de Coronavirus-pandemie lijkt het erop dat er nog steeds veel mensen zijn die niet de volledige omvang en het gevaar van het virus beseffen, dat helaas de hele wereld heeft getroffen. Mannen, vrouwen en jongeren blijven gewoon doen alsof er niets aan de hand is en weigeren zelfs de meest elementaire veiligheidsmaatregelen in praktijk te brengen, die waar instellingen en deskundigen al weken op hebben aangedrongen, die van vitaal belang zijn om zichzelf en anderen te beschermen.

Met de komst van de zomer en de voor de hand liggende dagjes uit naar het strand lijkt de situatie in sommige gevallen zelfs nog problematischer te worden. Niet iedereen respecteert in feite de juiste persoonlijke afstanden, en de moeder waar we het over hebben, weet er alles van, aangezien ze het slachtoffer was van een werkelijk schandalige reactie van twee vrouwen aan wie ze alleen om naleving van de regels vroeg.

via: Il Tirreno

"Covid bestaat niet, als je kind ziek is, hou hem dan thuis": dit werd de vrouw verteld toen ze twee badgasten vroeg om afstand te houden van haar en haar kind, die onlangs een transplantatie heeft ondergaan en daarom een hoger risico loopt.

Zoals iedereen hadden ook het kind en zijn moeder het recht om een ​​beetje te ontspannen op het strand, met behoud van de juiste veiligheidsmaatregelen. Een concept dat echter niet bekend is bij de twee vrouwen die haar het hierboven beschamende antwoord gaven. Het incident gebeurde aan de Italiaanse kust van Toscane en werd door verschillende kranten en ter plaatse aanwezige mensen verteld, die stomverbaasd waren over wat er gebeurde.

Volgens wat er verteld werd, zouden een aantal badgasten de vrouw en haar bijzonder kwetsbare zoon, onschuldige en onbewuste slachtoffers van boosaardigheid en menselijke onwetendheid, hebben verdedigd. We hopen nooit meer zulke verhalen te lezen, en dat eindelijk iedereen het belang begrijpt van de inzet tegen een vijand die allesbehalve "nep" is.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt