Na een dienst van 13 uur keert hij terug naar huis en vraagt ​​zijn vrouw of ze hulp nodig heeft met het huishouden - BekijkDezeVideo.nl
x
Na een dienst van 13 uur keert hij terug…
Hij vraagt ​​zijn ouders om een ​​nieuwe Xbox, maar moet die zelf verdienen: zijn vader “dwingt” hem te helpen met het huishouden Deze vrouw is 2 meter lang en ze is de vrouw met de op een na langste benen ter wereld

Na een dienst van 13 uur keert hij terug naar huis en vraagt ​​zijn vrouw of ze hulp nodig heeft met het huishouden

18 Augustus 2020 • Door Janine
40.156
Advertisement

In de Amerikaanse cultuur, films en reclame uit de jaren vijftig was er altijd een bijzonder iconisch beeld van het gezin. Bij terugkomst van kantoor werd de man verwelkomd in de woonkamer door de liefhebbende vrouw die zijn schoenen pakte en hem glimlachend een drankje inschonk.

Dat inkijkje in het huiselijk leven hield in dat alleen mannen moe waren aan het eind van de dag. De vrouwen waren dus verantwoordelijk voor het totale beheer van het huis en de zorg voor de kinderen.

Het bekijken van die foto’s en video's is een beetje zoals het observeren van de tekeningen gemaakt in de prehistorie. Gelukkig zijn tegenwoordig veel samenlevingen geëvolueerd, en vanuit dit oogpunt is er de regel van samenwerking en teamwork. Een voorbeeld hiervan is het verhaal dat op sociale media is gepost door Jessica Maddux, een echtgenote, maar ook een moeder. Op een dag kwam haar man, na een dienst van 13 uur, het huis binnen en vroeg haar of hij haar kon helpen.

In werkelijkheid is dat gedrag niet de uitzondering in het huishouden van Maddux, maar eerder de regel. De beste man maakt zichzelf nuttig wanneer hij maar kan en verlicht Jessica's last bij haar vele dagelijkse taken.

Deze keer besloot de vrouw echter het moment vast te leggen en met de wereld te delen dat ze zo'n liefdevolle en samenwerkende partner heeft. Zoals zoveel mannen weet hij hoe hij een goede vader moet zijn, een onvermoeibare werker, een zorgzame minnaar en effectieve steun voor zijn gezin. Als je de verantwoordelijkheid van een gezin hebt, zijn er geen excuses, de dingen worden met z’n tweeën gedaan.

Er zijn dagen dat je gewoon even wilt douchen en vroeg naar bed wilt, maar de plicht roept. Kinderen hebben aandacht nodig en er is altijd wel iets te doen of een probleem op te lossen. Als er overeenstemming, medeplichtigheid en begrip is, wordt deze inspanning gelijk verdeeld en gemakkelijker verdragen. Luiers verschonen, koken, afwassen of boodschappen doen, maakt iemand niet minder viriel, maar het is eerder het verschil tussen macho zijn en man zijn.

Tags: FamilieVerhalenLiefde
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt