Een man bouwt een douchewagen voor daklozen: het idee om degenen die niets hebben hun waardigheid terug te geven - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een man bouwt een douchewagen voor daklozen:…
Ze wordt eindelijk moeder na 6 miskramen: een spectaculaire foto viert de gelukkige gebeurtenis 13 kinderen die oude foto's hebben afgestoft en ontdekten dat ze

Een man bouwt een douchewagen voor daklozen: het idee om degenen die niets hebben hun waardigheid terug te geven

Door Janine
2.234
Advertisement

Voor degenen die op straat leven, zijn een financieel aanbod, eten of kleding altijd een welkom geschenk. Er zijn echter even noodzakelijke dingen, zoals persoonlijke hygiëne, je schoon en netjes voelen.

Voor daklozen is het vaak gemakkelijker om een ​​maaltijd of een deken te vinden dan een warme douche of een bad. Deze details, die misschien van minder belang lijken voor de buitenwereld, zijn in plaats daarvan belangrijk voor zowel fysiek als mentaal welzijn.

via: Metro

In de Verenigde Staten kwam een ​​vrijwillige activist genaamd Jake Austin met een briljant en lovenswaardig idee om daklozen in zijn geboorteplaats te helpen. Hij heeft een aantal structurele veranderingen aangebracht aan een vrachtwagen en deze omgevormd tot de mobiele eenheid “shower to the people”.

In de praktijk is het voertuig uitgerust met twee douches en meerdere wastafels. Iedereen die het voertuig ziet, kan er gratis gebruik van maken. Alle benodigde producten zoals zeep, douchegel, handdoeken, scheermesjes etc. zijn aanwezig. De bestelwagen haalt water uit brandkranen op de openbare weg en verwarmt het dankzij een interne boiler die werkt dankzij een motor.

Advertisement

Elke zwerver, clochard of dakloze, hoe je ze ook wilt noemen, kan van de gelegenheid gebruikmaken om zich te scheren, grondig te wassen en zich beter te voelen. Jake verzorgt de behoeftigen al heel lang.

Met dit initiatief besloot hij een beetje buiten de gebaande paden te gaan en mensen in nood iets anders te bieden, maar even nuttig. Dankzij zijn eenvoudige maar briljante intuïtie hebben velen de kans om in hun minder gelukkige toestand te leven, met een beetje meer waardigheid.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt