Deze vrouw is 2 meter lang en ze is de vrouw met de op een na langste benen ter wereld

Janine image
door Janine

18 Augustus 2020

Deze vrouw is 2 meter lang en ze is de vrouw met de op een na langste benen ter wereld
Advertisement

Benen zijn altijd een van de meest effectieve verleidingswapens geweest in het vrouwenarsenaal. Ze lang en slank hebben, wordt als een echt geschenk beschouwd. Het is geen toeval dat vrouwen over de hele wereld hun proporties proberen te accentueren met hoge hakken of deze onderstrepen met accessoires zoals kousen en panty's.

Maar soms overdrijft de goede Heer en geeft hij iemand een dubbele dosis schoonheid. Dit is het geval met Rentsenkhorloo Bud, een model met zeer lange benen en een van de langste meisjes ter wereld!

via Long Tall Renny

Long Tall Renny/Instagram

Long Tall Renny/Instagram

De 29-jarige van Mongoolse afkomst woont in de Verenigde Staten en is momenteel de tweede vrouw ter wereld met zulke lange benen. De jonge vrouw is 2 meter lang en haar benen zijn 134,5 centimeter! Als je haar op de foto's ziet, vrolijk en nonchalant, zou je nooit denken dat Rentsenkhorloo een moeilijk leven heeft gehad, maar door deze bijzondere fysieke eigenschap is ze nooit onopgemerkt gebleven onder haar leeftijdsgenoten.

Advertisement

Haar “record extremiteiten” waren een probleem sinds haar kindertijd en adolescentie: ze was altijd de langste in haar klas ​​en lange tijd heeft ze haar uiterlijk bijna als een handicap beschouwd.

Maar toen ze opgroeide, leerde ze zichzelf te accepteren en zichzelf te zien zoals ze werkelijk is, namelijk een mooie vrouw. Die lange benen zijn haar kenmerk geworden en tegenwoordig mist ze nooit een kans om ze nog meer te benadrukken.

Rentsenkhorloo heeft alles te danken aan een uitstekend genetisch erfgoed; in feite zijn zowel haar vader als haar moeder allebei erg lang. Nu is ze trots op haar uiterlijk en haar vrouwelijkheid. Ze staat nog niet ingeschreven in het Guinness Book of Records, aangezien er (slechts) een andere concurrent voor haar is: de Russische Ekaterina Lisina, die momenteel officieel het wereldrecord in handen heeft.

Rentsenkhorloo heeft verschillende sociale pagina's en pronkt met haar gaven door op een natuurlijke manier voor de lens te poseren. Het is niet bekend of ze haar carrière in de modewereld zal voortzetten, maar met zulke benen weten we zeker dat ze een heel eind zal komen.

Advertisement