"Ze wist niet dat ze zwanger was": een vrouw bevalt plotseling op het toilet van een strandtent

Janine image
door Janine

21 Augustus 2020

"Ze wist niet dat ze zwanger was": een vrouw bevalt plotseling op het toilet van een strandtent
Advertisement

Het leven gaat niet op vakantie en kiest de meest ondenkbare plekken om zijn weg te vinden. Wat er op 1 augustus 2020 gebeurde in de buurt van Rimini, in Midden-Italië, zal zeker de geschiedenis ingaan. Een Oostenrijkse toeriste die op vakantie was met haar man en kinderen, beviel praktisch op het strand van haar zevende kind. Het is het eerste geval op regionaal niveau en van wat bekend is ook op nationaal niveau. Moeder en baby maken het goed. De baby werd Paolo genoemd, net als de strandwacht.

via Huffington Post

Comune di Cattolica / Facebook

Comune di Cattolica / Facebook

Haar naam is Tamara, ze is 45 jaar en heeft 6 kinderen. Samen met haar man Robert brengen ze de zomer meestal door in de omgeving. Tijdens een normale middag op het strand vertrok de vrouw om naar het toilet te gaan. Ze begon hevige pijn te voelen en vroeg om hulp. Gelukkig was er onder de badgasten ook een verpleegster die assisteerde bij de bevalling: Tamara had geen idee dat ze zwanger was. Alles ging goed en een prachtige jongen werd geboren.

Advertisement
pxhere.com

pxhere.com

Een paar dagen later ging het echtpaar naar de plaatselijke burgerlijke stand om de geboorte aan te geven. De strandtent was voor de gelegenheid versierd met gekleurde ballonnen en een blauwe strik.

Deze onverwachte gebeurtenis werd met vreugde en als teken van geluk ontvangen. De baby is praktisch al de mascotte van het strand en de twee buitenlandse vakantiegangers zijn beroemdheden geworden. Iedereen hoopt nu de hele familie wederom als welkome gasten te mogen ontvangen en samen het eerste jaar van de kleine Paolo te vieren.

Advertisement