Een man ontdekt dat zijn vrouw hem bedriegt dankzij een foto op Google Maps

Janine image
door Janine

16 Augustus 2020

Een man ontdekt dat zijn vrouw hem bedriegt dankzij een foto op Google Maps
Advertisement

Spreekwoorden en gezegdes zijn er in overvloed als het gaat om geheimen en leugens. Van het klassieke "leugens hebben korte benen" komen we bij het minder bekende maar daarom niet minder effectieve "alleen wat je niet doet is niet bekend". Zelfs de best verborgen dingen zullen waarschijnlijk aan het licht komen - het is gewoon een kwestie van omstandigheden en tijd.

Door de jaren heen heeft de evolutie en verspreiding van technologie zeker dingen veranderd, door letterlijk het traditionele concept van privacy te herschreven.

via express.co.uk

google Maps

google Maps

Een vrouw die in de stad Lima, in Peru, woont, heeft uit de eerste hand ervaren hoe moeilijk het tegenwoordig is om iemand iets niet te laten weten, vooral als het om haar man gaat. Deze laatste ontdekte tijdens het surfen op internet dat zijn vrouw hem bedroog. Het bewijs van de clandestiene affaire was een foto die op Street View werd vereeuwigd door de beroemde Google Car. Op de afbeelding zie je een stel, waarbij de man romantisch met zijn hoofd op haar schoot ligt.

Hoewel de gezichten verduisterd waren, herkende de verraden echtgenoot het silhouet van zijn partner en haar kleding. De foto dateert uit 2013 en werd genomen op een plaats genaamd Puente de los Suspiros de Barranco.

Advertisement
Google Maps

Google Maps

Toen alles aan het licht kwam, gingen de ontrouwe vrouw en de bedrogen man helaas uit elkaar. Niemand weet wat er zou zijn gebeurd als die foto niet onder zijn aandacht was gekomen, maar het is een feit. Dit is niet de eerste keer dat het alomtegenwoordige oog van Google medeplichtig is aan deze onthullingen. Het gaat niet alleen om “buitenechtelijke onderzoeken” maar ook om “mysterieuze waarnemingen” die veel vragen oproepen.

De gebeurtenissen variëren van vreemde foto's die samenzwering en sci-fi-plots oproepen tot nuttige geografische waarnemingen. Wie weet of iemand dankzij Google vroeg of laat zelfs een Yeti of het beruchte monster van Loch Ness vindt...

Advertisement