8 signalen die ons kunnen laten begrijpen of onze partner echt om ons geluk geeft

Janine image
door Janine

02 September 2020

8 signalen die ons kunnen laten begrijpen of onze partner echt om ons geluk geeft
Advertisement

Een sentimentele relatie is nooit gemakkelijk om mee om te gaan, om te beheren. Natuurlijk is het sterke gevoel van liefde in theorie voldoende om zelfs de ergste stormen voorbij te laten gaan, maar op sommige gebieden van het dagelijks leven is dit niet genoeg. Hoe begrijpen we echt of de persoon naast ons echt om ons geeft, er geen misbruik van maakt en ons beter kent dan zijn eigen broekzak? Hier zijn 8 signalen die je kunnen helpen om beter te begrijpen met wie je samen bent.

via Psychology Today

Advertisement
Footage

Footage

  • Ze geven je ruimte: ze kennen je behoeften goed en weten wanneer het beter is je met rust te laten om na te denken over je leven; ze zullen het nooit persoonlijk opvatten, integendeel. We hebben allemaal een moment voor onszelf nodig.
  • Ze weten hoe ze je moeten vergeven: we maken allemaal fouten in het leven, vooral in het leven van een stel is het heel gewoon om op de verkeerde manier te handelen of dingen te zeggen die je niet wilde zeggen. Maar ze weten hoe ze je totaal moeten vergeven.
  • Ze weten hoe ze je uitleg moeten geven over hun verwijdering: als jullie relatie plotseling eindigt, zullen zij de eersten zijn die een uitleg, een rechtvaardiging geven, een stap terug doen en jou vooral niet de schuld geven.
  • Ze zullen je altijd verdedigen: niet alle mensen om ons heen zijn per se zo goed als ze lijken, velen doen niets anders dan achter onze rug om roddelen, maar weet dat de ware partner je altijd zal verdedigen tegen deze beledigingen en laster, koste wat het kost.
Advertisement
PickPik

PickPik

  • Ze laten daden tellen, niet woorden: elke actie of gebaar dat ze uitvoeren, telt meer dan duizend woorden. Het heeft geen zin om flagrante gebaren van liefde en gevoel van hen te verwachten, het zijn de dingen die we elke dag doen die hen kwalificeren, volgens hun denken.
  • Ze zorgen voor je, zelfs in de kleine alledaagse dingen: ze weten wat je leuk vindt en wat je niet leuk vindt, en daarom weten ze zelfs in de kleine alledaagse dingen hoe ze je oneindig veel plezier kunnen geven: van een onverwacht geschenk tot een heerlijk diner, en je te willen helpen met huishoudelijk werk.
  • Ze zijn afgestemd op jouw stemming: ze weten heel goed wanneer je gelukkig bent en wanneer je van streek bent, wanneer je je somber voelt of wanneer je euforisch bent; ze zullen altijd afgestemd zijn op jouw “golfengte”.
  • Ze onthouden altijd de belangrijkste data: ook deze horen bij de kleine dingen; misschien lijkt het dwaas of banaal om een ​​belangrijke datum als een jubileum of een verjaardag te onthouden, maar het hebben van een "olifantenherinnering" voor deze data kan een toegevoegde waarde hebben in je relatie als koppel!
Advertisement