Elke avond speelt een kind met zijn fiets op de oprit van een huis: de eigenaar legt een piste voor hem aan - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Elke avond speelt een kind met zijn…
Hij heeft een ernstig bootongeluk: zijn trouwe hond zwemt 11 uur om zijn leven te redden 12 puppy's die zo klein zijn dat ze in een theekopje passen: hun tederheid is immens

Elke avond speelt een kind met zijn fiets op de oprit van een huis: de eigenaar legt een piste voor hem aan

Door Janine
4.539
Advertisement

In een wereld waarin we vaak worden omringd door negativiteit en gedrag waarvan we zouden willen dat mensen anders zijn, zijn er gelukkig van tijd tot tijd episodes die ons doen glimlachen en weer wat vertrouwen in de mensheid geven.

We weten dat relaties met de buren niet altijd gemakkelijk te onderhouden zijn: er zijn veel situaties waarin we ons kunnen bevinden en het gedrag van de mensen om ons heen is niet altijd civiel en acceptabel. Deze man weet er iets van, want elke avond stond er op de oprit van zijn huis een kind dat prompt besloot daar een ritje met zijn fiets te maken. Iets dat voor sommigen hinderlijk zou kunnen zijn, maar dat de man heeft besloten om te transformeren in een mogelijkheid om het jongetje nog meer te vermaken, door vrijgevigheid en tolerantie te tonen.

Misschien wil niet iedereen een vreemde "gast" zien die elke avond de betonnen oprit voor het huis bezoekt voor een ritje op de fiets. Hoewel het in dit specifieke geval een kind is, zijn we er zeker van dat sommige mensen er niet blij mee zouden zijn. Sommigen, maar niet de eigenaar van dit huis, die regelmatig een bewegingswaarschuwing van zijn beveiligingscamera's kreeg elke keer dat het betreffende jongetje langskwam om een stukje te fietsen.

In plaats van zich te laten meeslepen door wrok, nervositeit of zelfs onverdraagzaamheid, besloot deze man iets gedenkwaardigs te doen voor de kleine fietser. Het kind, zoals blijkt uit de video's die door de camera's zijn gemaakt, fietste altijd hetzelfde stuk in de open ruimte voor het huis van de man, dus kreeg de eigenaar van het huis een idee.

Advertisement

Met gekleurd krijt ging hij 's nachts de oprit op en creëerde een echte “piste” in de ruimte waar het kind graag speelde, een soort minicircuit met veel bochten. Toen het kind de volgende dag langskwam voor zijn gebruikelijke rit, was hij even verbaasd over wat hij op de grond zag, maar toen probeerde hij vol enthousiasme zijn nieuwe piste uit en herhaalde het verschillende keren als een echte professional!

Door deze eenvoudige episode is de ‘”piste” die door de man op zijn oprit is gemaakt een echte attractie in de buurt geworden en telkens wanneer de tekens op de grond door de regen zijn gewist, staat de huiseigenaar al klaar om te tekenen, en details toe te voegen zoals "vertragen", "vooruit kijken" en "finish” op de route. Geen twijfel mogelijk: deze jonge man is er echt in geslaagd om iedereen, jong en oud, wat plezier te geven. Wie wil er nou niet zo'n buurman?

Hieronder de link naar de video waarin de genereuze jongen de hele episode documenteerde:

https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=3xj-J0NUuk8&feature=emb_logo

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt