Een meisje barst in tranen uit als ze ziet dat al haar klasgenoten aanwezig zijn op de dag van de adoptie - BekijkDezeVideo.nl
x
Een meisje barst in tranen uit als ze…
17 mensen die hun foto's vergeleken met die van familieleden en een verontrustende gelijkenis ontdekten Zijn moeder geeft hem straf: hij vult zijn rugzak met speelgoed en besluit weg te lopen

Een meisje barst in tranen uit als ze ziet dat al haar klasgenoten aanwezig zijn op de dag van de adoptie

11 September 2020 • Door Janine
4.524
Advertisement

Wie een vriend vindt, heeft een schat. Een gezegde dat een grote waarheid verbergt, want zelfs in de meest complexe tegenslagen van ons leven of wanneer we ons bijzonder alleen voelen, weten we dat er altijd wel iemand zal zijn die ons zal helpen, koste wat het kost. De zusjes Selah en Skye Scott weten dit heel goed, die sinds 2018 zijn toevertrouwd aan een stel, Suzanne en Colt, in afwachting van officiële adoptie.

Suzanne en Colt Scott werden in juni 2018 de pleegouders van de zusjes Selah en Skye, in afwachting van een uitspraak van de rechtbank die de adoptie zou formaliseren of niet. Het uitbreken van de wereldwijde pandemie van Covid-19 vertraagde vervolgens het hele bureaucratische proces, en daarom was het echtpaar Scott erg nerveus tijdens de hoorzitting: ze dachten dat de rechter uiteindelijk de zusjes niet aan hen zou hebben toevertrouwd voor adoptie.

Maar toen gebeurde er iets wonderbaarlijks: tientallen mensen kwamen die dag de rechtszaal binnen om de adoptie te steunen: het waren de klasgenoten van Selah Scott, vergezeld van hun ouders: ze wilden hun vriendinnetje absoluut niet alleen laten op zo'n beslissend moment!

Advertisement

Toen Selah zich realiseerde wat er achter haar gebeurde, kon ze haar tranen niet bedwingen en barstte in een bevrijdende huilbui uit; pleegmoeder Suzanne zei: "Het was het liefste dat we ooit hebben gezien. Ze barstte in tranen uit en de kinderen zaten in de juryruimte. Ze bedekte haar gezicht met beide handen en kon niet opkijken omdat ze tranen met tuiten huilde!"

Gelukkig was de bevrijdende huilbui van Selah genoeg om de droom van de twee zusjes te vervullen: Selah en Skye zijn nu officieel geadopteerd door het echtpaar Scott en leven onder hetzelfde dak met hun broers en zussen: Ryder, Sydney en Jett!

Een prachtig verhaal met een gelukkig einde dat iedereen echt ontroerde, en dat zou niet zo'n mooi einde hebben gehad zonder de steun van de klasgenoten van de kleine Selah, die dag in de rechtszaal.

Lang leve de vriendschap en de beste wensen voor een geweldige toekomst voor de familie Scott!

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt