Hij is 110, zij 104: hun totale leeftijd maakt hen officieel tot het oudste stel ter wereld - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hij is 110, zij 104: hun totale leeftijd…
Dit meisje is erin geslaagd 240 kg af te vallen en een giftige relatie te beëindigen: nu heeft ze haar leven weer in handen 13 katten die ervoor hebben gekozen om in slaap te vallen in de grappigste hoekjes en posities

Hij is 110, zij 104: hun totale leeftijd maakt hen officieel tot het oudste stel ter wereld

Door Janine
1.470
Advertisement

Het oudste stel ter wereld is onlangs officieel geregistreerd door het Guinness World Records; hij werd 110, zij 104 en ze trouwden op 7 februari 1941 in Ecuador, waar ze momenteel wonen. Een werkelijk opmerkelijk record voor beiden, maar bij het optellen van hun leeftijden wordt het cijfer verbluffend: 214 jaar en 358 dagen, een record voor Julio Cesar en Waldramina, die zich vereerd voelden door deze internationale erkenning.

Julio César en Waldramina trouwden in het geheim in de kerk van Quito in Ecuador, omdat hun relatie niet werd goedgekeurd door de familie van beiden, maar hun liefde duurde en duurt nog steeds, maar liefst 80 jaar.

Wat zal het geheim zijn van zo'n lang sentiment?

Julio César en Waldramina onthullen hun "geheim": "De liefde en volwassenheid die we als paar hebben gehad sinds het begin van ons huwelijk hebben ons in staat gesteld elkaar te leren kennen en emotioneel te groeien om onze toekomst te bepalen. Het was niet gemakkelijk omdat onze familieleden geen goede relatie met elkaar hadden, maar met tijd en geduld slaagden we erin ze te verenigen en werden we een voorbeeld en de beste referentie voor de jongere generaties."

Julio en Waldramina hebben in de loop der jaren een heel groot gezin gesticht: 5 kinderen, 11 kleinkinderen, 21 achterkleinkinderen en 9 achterachterkleinkinderen!

Advertisement

De laatste levensles van Julio César en Waldramina moet altijd worden gekoesterd: "Familie-eenheid volgens de regels van liefde, wederzijds respect, eerlijk werk en adequaat onderwijs gebaseerd op gezinswaarden zijn de sleutels tot een gezonde samenleving."

Lang leve Julio en Waldramina en gefeliciteerd met jullie geweldige record!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt