Man en vrouw vieren hun 60ste huwelijksdag door dezelfde kleding te dragen als de oorspronkelijke bruiloft - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Man en vrouw vieren hun 60ste huwelijksdag…
Een zwart katje verovert iedereen met haar grappige snuitje: ze werd helemaal alleen gevonden op een verlaten binnenplaats

Man en vrouw vieren hun 60ste huwelijksdag door dezelfde kleding te dragen als de oorspronkelijke bruiloft

10 September 2020 • Door Janine
1.986
Advertisement

Een stabiele en langdurige liefde, een die het verstrijken van de tijd en de vele moeilijkheden van het leven weerstaat, is vaak niet gemakkelijk te vinden. Het wordt steeds zeldzamer om stellen te ontmoeten die dit vertegenwoordigen en tot de hele wereld getuigen dat je met loyaliteit, toewijding, geduld en oprechtheid echt heel ver kunt komen. Uiteraard altijd aan de zijde van de persoon van wie je houdt.

Marvin en Lucille, de hoofdrolspelers, het echtpaar van het verhaal dat we je gaan vertellen, hebben het geluk gehad om 60 lange jaren zo te leven. 21900 dagen samen, die ze op de meest gedenkwaardige manier wilden vieren, oftewel door deel te nemen aan een prachtige en ontroerende fotoshoot, die door veel details aan die speciale dag deed denken.

via: Metro

Marvin was 29, Lucille 22. Tussen hen was het liefde op het eerste gezicht en na de verloving besloten ze te trouwen en hun leven met elkaar door te brengen. Zes decennia later, nu ze bijna 90 zijn, zijn ze er nog steeds en getuigen ze aan de hele wereld dat sommige relaties echt solide en onverwoestbaar zijn.

De twee herinneren zich de dag dat ze trouwden nog goed. Ze waren jong en opgewonden, en in hun gedachten is elk detail van die gebeurtenis nog steeds aanwezig. Zozeer zelfs dat ze, om hun 60-jarig huwelijk te vieren, besloten om hun bruiloft tot in het kleinste details over te doen. Natuurlijk: ze zijn misschien niet meer zo jong, maar waarom zou je je niet kleden zoals toen?

Met dit in gedachten droeg Marvin een zwarte smoking die erg leek op zijn trouwpak, terwijl Lucille haar “nieuwe” kanten trouwjurk met de hand naaide, gebaseerd op de originele. In een grasveld in Nebraska lieten de twee, verliefder dan ooit, zich vereeuwigen door de professionele fotografe Katie Autry, poserend op foto’s vol gevoel en emotie.

De context leek erg op die van de bruiloft toen ze twintigers waren, en ook om deze reden wilden Marvin en Lucille graag hun verhaal vertellen.

Advertisement

"We kwamen allebei uit boerengezinnen - zeiden ze - en we hadden dezelfde doelen in het leven. Vanaf de eerste dag dachten we dat ons huwelijk eeuwig zou duren. Tussen discussies en meningsverschillen bleven we hoe dan ook op dezelfde golflengte".

Ja, want misschien is een fundamentele les die dit paar aan iedereen kan geven, dat discussiëren, vergelijken en contrasten absoluut normaal is, en vaak helpt om de relatie van een paar te versterken, waardoor het constructiever wordt.

Deze prachtige senioren zijn de perfecte demonstratie dat elkaar steunen en goed communiceren echt belangrijke waarden in het leven zijn. We kunnen zeker veel van ze leren, ze nog veel meer gelukkige dagen wensen en een glimlach garanderen om ze te zien stralen terwijl ze hun langdurige liefde vieren.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt