"Familie gezocht": 5 broers en zussen vragen om allemaal samen geadopteerd te worden door een liefdevol gezin

Janine image
door Janine

09 September 2020

"Familie gezocht": 5 broers en zussen vragen om allemaal samen geadopteerd te worden door een liefdevol gezin
Advertisement

De oudste is 11, de jongste is 2; ze zijn alle vijf wanhopig op zoek naar een gezin die hen adopteert, zolang ze allemaal samen onder hetzelfde dak blijven. Dit is het specifieke verzoek van 5 broers en zussen uit Kansas City, die besloten een team te zijn en een brief te schrijven die uiteindelijk een familie zou kunnen overtuigen om hen te adopteren, en te publiceren in de Kansas City Star. De antwoorden, duizenden uit het hele land, lieten niet lang op zich wachten

via Kansas City Star

Advertisement
Kansas City Star

Kansas City Star

Het artikel in de Kansas City Star introduceert eerst de 5 broers en zussen: Bradley (11 jaar oud), Preston (10 jaar oud), Layla (8 jaar oud), Landon (6 jaar oud) en Olive (2 jaar oud) en beschrijft ze vervolgens een voor een:

Bradley, de muziekliefhebber, is 11 jaar oud. Hij is een beetje verlegen en rustig, maar degenen die hem kennen, zeggen dat hij respectvol, lief en aardig is. Hij heeft vertrouwen in zijn wiskundige en wetenschappelijke vaardigheden en houdt van een wedstrijd voetbal of basketbal.

Preston, 10, is een dierenliefhebber en is gek op het buitenleven. Hij houdt van vissen en verkennen wanneer het weer het toelaat. Hij verzamelt Pokemon en speelt graag tetherball in de achtertuin.

Layla, 8, houdt van hiphopdansen, is vriendelijk en zorgzaam, en wil zieke of gewonde dieren redden als ze groot is. Ze werkt hard op school en maakt gemakkelijk vrienden. Ze houdt van sporten als honkbal en volleybal.

Landon, 6, wil lichamelijke opvoeding geven als hij groot is. Hij houdt ervan om met zijn broers te concurreren en Pokémon-kaarten te verzamelen. Hij beschouwt zichzelf als een snelle hardloper en een harde werker. Hij houdt ook van het buitenleven en van avonturen.

Advertisement
Kansas City Star

Kansas City Star

Tenslotte, maar niet in de laatste plaats, is er de 2-jarige Olive. Ze is een kampioene in alles wat 2-jarigen doen. Als ze rustig is, vindt ze het heerlijk om geknuffeld en omhelsd te worden."

De aankondiging in de Kansas City Star gaat vervolgens verder met hoe graag deze broertjes en zusjes naar de kerk gaan, voetbal spelen, jagen op Pokemon en hiphop dansen; maar waar ze het meest van houden, is ongetwijfeld allemaal samen zijn en onder hetzelfde dak leven als een liefdevol gezin.

Aangezien de aankondiging in de plaatselijke krant voor meer dan 1.500 reacties heeft gezorgd van families die geïnteresseerd zijn in adoptie, zijn we er zeker van dat het niet lang zal duren voordat de 5 broers en zussen hun levensdroom zullen zien verwezenlijken!

Advertisement