Zijn moeder geeft hem straf: hij vult zijn rugzak met speelgoed en besluit weg te lopen

Janine image
door Janine

11 September 2020

Zijn moeder geeft hem straf: hij vult zijn rugzak met speelgoed en besluit weg te lopen
Advertisement

Velen van ons weten het goed: het leven in het gezin, met een of meer kleine kinderen, is niet altijd even gemakkelijk. Als er een kind komt, en misschien gevolgd door een ander kind, komen er altijd onvrede en conflicten om de hoek kijken. In werkelijkheid is het absoluut normaal: kinderen groeien op, ze hebben hun behoeften en hun karakter die gevormd worden, en ze kunnen vervelend, irritant en eigenwijs zijn.

De 5-jarige hoofdrolspeler van de grappige gebeurtenis die we je gaan vertellen, is precies zo: hij had zich niet goed gedragen met zijn kleine broertje en verdiende een berisping van zijn moeder. Als reactie daarop besloot hij dat hij er genoeg van had en dat hij vanaf dat moment meer "onafhankelijk" zou zijn, door zijn koffer te pakken en weg te lopen.

via Nereyda G.M.

Advertisement
 Nereyda G.M/YouTube

Nereyda G.M/YouTube

Je leest het goed: in een video die door zijn moeder is gemaakt, kunnen we duidelijk het kind zien met de rugzak op zijn schouders, gevuld met speelgoed en knuffels, de vastberaden, boze uitdrukking en de wil om het huis te “verlaten” om een ​​nieuw leven te beginnen. De moeder, die het tafereel opmerkte, kon niet anders dan het vastleggen en hem aan het denken zetten, in een dialoog die zowel lief als leuk is.

Toen de moeder van het kind hem berispte omdat hij zijn jongere broertje had laten huilen, bleef hij doorgaan omdat hij dacht dat het grappig was. Als reactie daarop kreeg hij straf, en op dat moment begreep hij dat hij het huis uit moest... Een beslissing die een beetje te overhaast was voor een kind van slechts 5 jaar: zijn moeder, toen ze hem bij de voordeur vond, kon niet anders dan om uitleg vragen.

Advertisement
 Nereyda G.M/YouTube

Nereyda G.M/YouTube

"Ga je de deur uit? Waarom ga je weg? Hoe doe je dat met geld en school? En waar ga je wonen?" vroeg ze hem. Het kind, dat kennelijk niet al te veel had nagedacht over alle gevolgen van zijn “ontsnapping” uit huis, bleef even staan ​​om na te denken over de dingen waar zijn moeder naar vroeg.

De jongen antwoordde, zijn tranen nauwelijks bedwingend, dat hij zijn spaargeld kon gebruiken, dat $4 was, dat hij niet meer naar de kleuterschool zou gaan en dat hij in een woonwagen zou wonen. “En hoe zit het met het eten? Wie gaat het voor je klaarmaken? En je vriendjes? Je zult ze gedag moeten zeggen”. Op dat moment brak er iets in het “perfecte” plan van het kind.

 Nereyda G.M/YouTube

Nereyda G.M/YouTube

Denkend dat hij zijn klasgenoten zou missen en dat niemand de heerlijke maaltijden zou maken die hij gewend was, begon hij op zijn schreden terug te keren en ging hij terug naar zijn kamer. Door wat van zijn plezier op te geven, stopte hij met het misdragen tegenover zijn broertje en bedacht dat hij beter bij zijn familie kon blijven. De video, die viraal ging op internet, is echt schattig, net als dit kind: een heel jonge "rebel" die uiteindelijk het juiste deed!

Advertisement