Een koerier bezorgt 2 banken voor de voordeur van een huis: moeder en zoon zitten twee dagen vast

Janine image
door Janine

16 September 2020

Een koerier bezorgt 2 banken voor de voordeur van een huis: moeder en zoon zitten twee dagen vast
Advertisement

Het lijkt misschien absurd, maar in Schotland zat een alleenstaande moeder, Sarah Miller, “opgesloten” in haar eigen huis, samen met haar 7-jarige zoon, vanwege twee enorme banken die de koerier besloot bij de voordeur van het huis achter te laten. De man, bang voor contacten met de familie vanwege de Coronavirus-epidemie, weigerde het huis binnen te gaan en liet de twee enorme Chesterfield-banken gewoon achter bij de ingang van het huis van Sarah Miller. De arme vrouw zat letterlijk een paar dagen vast met haar zoon en moest pizza laten bezorgen om haar zoon te eten te geven. Pizza's die rechtstreeks via het raam werden bezorgd.

via Dailymail

Advertisement
Facebook / Dignity For All

Facebook / Dignity For All

Sarah Miller, een 44-jarige alleenstaande moeder, zal na deze slechte ervaring natuurlijk nooit meer voor deze bezorgdienst kiezen. Eenmaal gearriveerd, zei de koerier dat hij niet verder kon dan de drempel van de voordeur vanwege de beperkingen als gevolg van Covid-19. Sarah bedacht dat als zij en haar zoon naar een andere kamer zouden gaan, de man de banken op hun plaats had kunnen zetten. Helaas was dit niet het geval en liet de man de twee banken op elkaar gestapeld bij de ingang van het huis achter, aan het begin van de trap.

Advertisement
Facebook / Sarah Miller

Facebook / Sarah Miller

Sarah, die net was gescheiden van haar ex-man, moest hem om hulp vragen. Samen hebben ze er echter maar één kunnen verplaatsen; voor de tweede moesten ze wachten op de hulp van hun oudste zoon, van 23 jaar. Ondertussen kon Sarah het huis niet verlaten en moest ze pizza’s bestellen voor zowel haar 7-jarige zoon Joel als zichzelf. De pizza’s werden via het keukenraam bezorgd. Pas op de tweede dag kwam Jack Ryan, de oudste zoon van het stel, tussenbeide om de situatie op te lossen. Hij slaagde erin de bank op zijn plek te zetten en de voordeur vrij te maken.

Facebook / Sarah Miller

Facebook / Sarah Miller

Het koeriersbedrijf reageerde pas op de klachten van Sarah toen ze dreigde de krant te bellen. Op dat moment bood het bedrijf officieel zijn excuses aan voor het incident en bood de vrouw een vergoeding aan voor de prijs van de twee banken.

Een absurd verhaal dat gelukkig op de beste manier werd opgelost.

Advertisement