Ze laat haar pasgeboren dochter achter en laat een hartverscheurende boodschap achter: "Ik wil niet dat ze in de hel moet leven waarin ik leef" - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze laat haar pasgeboren dochter achter…
Een vrouw bevalt van een pasgeboren baby van 6,3 kg: Een hond raakt gewond en komt vast te zitten in de bergen: een groep dappere onbekenden biedt aan haar te redden

Ze laat haar pasgeboren dochter achter en laat een hartverscheurende boodschap achter: "Ik wil niet dat ze in de hel moet leven waarin ik leef"

Door Janine
758
Advertisement

Een van de dingen die we allemaal vaker in praktijk zouden moeten brengen, is om vooroordelen te laten varen en te proberen de daden van andere mensen niet te beoordelen, vooral als we de redenen voor een of andere keuze niet weten. Net als vader Omar, een priester die in Villa Maria del Triunfo in Peru woont, die een baby met open armen ontving dat in doeken werd achtergelaten met alleen een deken, een fles, melk en een ontroerende boodschap.

De pasgeborene werd achtergelaten voor de deur van de christelijke non-profitorganisatie die door vader Omar zelf wordt beheerd, de "Asociaciòn de las Bienaventuranzas" met alleen een deken, een fles melk en een bericht van de moeder, hoogstwaarschijnlijk, waarin stond: "Ik wil niet dat ze in de hel moet leven waarin ik leef."

Een paar woorden waardoor vader Omar dat kleine meisje zonder vooroordelen verwelkomde, biddend voor het kind en voor de moeder, zeker dat haar keuze om haar dochter achter te laten in de handen van de non-profitorganisatie de juiste was.

Niemand is er ooit achtergekomen wat er met de moeder van de pasgeborene was gebeurd, maar het maakte vader Omar niet uit: hij wist heel goed dat in het leven maar al te vaak onuitsprekelijke familietragedies voorkomen, dus soms is het beter om onze “erfenis” over te geven aan betere mensen, die in staat zijn om ze groot te brengen en ze het leven te geven waarvan ze altijd hebben gedroomd en die ze verdienen.

Advertisement

Zoals hij altijd heeft gedaan voor andere Peruaanse kinderen in moeilijkheden, heeft pater Omar, dankzij zijn vereniging, het pasgeboren meisje in zijn armen verwelkomd, in het vertrouwen dat er binnenkort een liefdevol gezin zal zijn dat haar het geluk en de zorgeloosheid kan geven die ze verdient. Zoals elk kind op deze wereld.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt