Ze vieren de eerste verjaardag van het meisje met foto's: een vrouw valt hen aan en vernielt de set - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze vieren de eerste verjaardag van het…
20 huisdieren die samen met hun baasjes Een moeder barst in tranen uit als er maar één kind op het feestje van haar zoon met het syndroom van Down komt

Ze vieren de eerste verjaardag van het meisje met foto's: een vrouw valt hen aan en vernielt de set

Door Janine
3.759
Advertisement

Voor de eerste verjaardag van hun dochtertje Anja wilden ouders Isaiah en Kelyn Allen iets speciaals en gedenkwaardigs doen, een dag die ze voor altijd zouden herinneren. Zoals bij alle ouders, is de eerste verjaardag van een kind een prachtig moment dat het verdient om op de juiste manier te worden gevierd.

Het echtpaar besloot om een ​​echte fotoshoot voor hun dochter te maken, compleet met rekwisieten, ballonnen en taart, om te worden "ingevoegd" in een prachtig deel van hun stad, Houston. Moeder en vader wisten echter niet dat een harteloze vrouw met beslist weinig tact het feest gedenkwaardig zou hebben gemaakt, maar helaas in negatieve zin.

Francy Neely is een "socialite", oftewel een vrouw die tot de high society behoort, rijk en toegewijd aan het wereldse leven, die in de buurt woont waar Isaiah en Kelyn besloten hadden hun dochter te vieren. Toen ze langskwam, accepteerde ze kennelijk niet wat ze aan het doen waren en stapte woedend uit haar auto, met haar hond in haar armen, schreeuwde tegen de jonge ouders en vernietigde alles wat ze hadden meegebracht voor het feestje en de fotoshoot.

Je leest het goed: minachting voor het gelukkige en vredige moment dat de familie wilde beleven zonder iemand lastig te vallen, maakte deze vrouw de taart kapot, verwijderde de ballonnen en vernielde de stoep die als “catwalk” zou dienen voor de te nemen foto's van de kleine Anja. Onnodig de verbazing van de twee ouders over zo'n woede te beschrijven: de twee filmden de hele scène, en dit maakte de rijke dame nog bozer, die probeerde de telefoon uit de handen van Isaiah te rukken.

Advertisement

Volgens wat naar voren is gekomen, zou het niet de eerste keer zijn dat Franci Neely dergelijk gedrag vertoont. Volgens het paar werd het gebaar van de vrouw ook verergerd door een racistische component jegens hen, en daarom hebben ze haar aangeklaagd.

De episode had veel weerklank en buurtbewoners voerden aan dat een feest als dat van de Allens de openbare rust zou hebben verstoord.

De familie bevond zich echter op gemeenschappelijke grond, en een reactie als die van de rijke mevrouw Neely viel buiten alle controle en fatsoen. Wederom een episode die getuigt dat tolerantie helaas een steeds meer vergeten en verwaarloosde waarde is.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt