Een 12-jarige jongen wordt officieel geadopteerd door de familie van zijn beste vriend - een droom die uitkomt - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een 12-jarige jongen wordt officieel…
13 foto's die laten zien hoe de liefde tussen twee mensen altijd het verstrijken van de tijd weerstaat Een oma bekent plotseling aan haar kleindochter:

Een 12-jarige jongen wordt officieel geadopteerd door de familie van zijn beste vriend - een droom die uitkomt

Door Janine
2.201
Advertisement

Het is absoluut niet vanzelfsprekend om geboren te worden in een liefdevol en beschermend gezin, waarin ouders hun kinderen ondersteunen tijdens hun groeiproces. Helaas zijn er kinderen die dit geluk niet hebben en het grootste deel van hun jeugd doorbrengen in een weeshuis of pleeggezin, in de hoop officieel geadopteerd te worden. Een jongen genaamd Andrew, 12 jaar oud en afkomstig uit Nashville, Tennessee (VS), weet er alles van: na minstens de helft van zijn jonge leven in pleeggezinnen te hebben doorgebracht, verloor hij de hoop op een mogelijke adoptie, maar toen veranderde er plotseling iets.

De jonge Andrew was het pleegkind van de familie Gill, waar hij onmiddellijk vrienden werd met Joc, van zijn leeftijd, met wie hij een bijzondere passie deelde wat betreft zoetigheid en videogames. Het was meteen duidelijk dat de twee elkaar hadden gevonden: beiden hadden het geluk een beste vriend te hebben gevonden! Ook de ouders van Joc, Kevin en Dominique Gill, waren altijd al dol op de kleine Andrew, dus het is geen verrassing dat de familie besloot hem te adopteren.

Het nieuws, hoe lang hij er ook naar had verlangd, kwam onverwacht bij Andrew, die niets liever wilde dan geadopteerd te worden door de Gills. "Ik liep de hoek om en daar stonden ze allemaal”, zei de jongen, opgetogen door de verrassing. En toen, alsof het een bruiloft was, vroegen ze hem: "Zou je onze zoon willen zijn?" en de kleine Andrew accepteerde het natuurlijk met groot enthousiasme. Joc was niet alleen zijn beste vriend, hij was nu officieel zijn broer.

Advertisement

Met een echt feestje verwelkomden de Gills Andrew als een nieuw lid van de familie en gaven hem wat elk kind het liefst van de wereld wil: liefhebbende ouders en een complete familie die klaar staat om voor hem te zorgen.

We wensen hen allemaal een vredig leven vol geluk toe!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt