Ze zeiden dat hij niet ouder zou worden dan 18 maanden, maar deze gehandicapte jongen werd 18 en studeerde af - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze zeiden dat hij niet ouder zou worden…
Ze trouwden ondanks de tegengestelde mening van hun families: vandaag zijn ze het oudste koppel ter wereld Deze 35-jarige alleenstaande man is een echte supervader: hij heeft 5 gehandicapte kinderen geadopteerd en voedt ze alleen op

Ze zeiden dat hij niet ouder zou worden dan 18 maanden, maar deze gehandicapte jongen werd 18 en studeerde af

Door Janine
2.077
Advertisement

Helaas kunnen we in het leven niet kiezen waar en hoe we geboren worden, laat staan ​​wanneer, en daarom moeten we "tevreden zijn" met ons genetisch erfgoed. Aan de andere kant is elk individu uniek en speciaal op zijn eigen manier en heeft het niets om anderen te benijden. Er zijn echter gevallen waarin zich al bij de geboorte ernstige of zeldzame ziekten voordoen, die het leven van een kind onmiddellijk in gevaar brengen. Dit is het geval bij Braden West, 18 jaar geleden geboren in Kentucky (VS) met het syndroom van Pfeiffer type 2, een zeldzame ziekte die zich manifesteert door vervorming van de schedel en het gezicht en die in de meest ernstige gevallen kan leiden tot ademhalingsproblemen en vroegtijdig overlijden. Artsen beweerden dat zijn levensverwachting erg kort was, maar op 18-jarige leeftijd is Braden er nog steeds en de verpleegster die hem ooit in de eerste momenten van zijn leven hielp, maakt vandaag samen met hem een ​​aantal prachtige foto's voor zijn 18e verjaardag!

Toen hij klein was, waren zijn luchtwegen ernstig aangetast en het enige dat Michelle, de verpleegster die hem hielp, op bepaalde momenten kon doen, was bidden. Ze geeft toe dat de toestand van Braden destijds zo slecht was dat ze bang was dat de baby de nacht niet zou halen. "Heer, neem hem mee of laat hem zich beter voelen" waren de gedachten en gebeden van Michelle in die uren van lijden, waarin ook de familieleden van de kleine geen vrede konden vinden.

Haar gebeden moeten op de een of andere manier verhoord zijn, want Braden herstelde en heeft sindsdien de artsen dag in dag uit versteld doen staan!

Advertisement

Ze zeiden dat hij niet ouder zou worden dan 18 maanden, maar Braden werd 18 en studeerde af! Voor de gelegenheid vroeg de familie aan Michelle, de verpleegster die ooit voor hem had gebeden en voor hem zorgde, bijna alsof hij haar eigen zoon was, om foto's van hem te maken om deze belangrijke mijlpaal te vieren en te herinneren!

Michelle slaagde erin om een ​​aantal geweldige foto's van Braden te maken, ondanks dat ze geen professionele fotograaf was.

Braden is een erg liefdevolle en vriendelijke jongen. Hij houdt van zijn familie, zijn vrienden, hij houdt van vissen, vliegtuigen, zanger Luke Bryan en bovenal... houdt hij van Jezus. Zijn geloof is grenzeloos en hij staat klaar om erover te praten met iedereen die naar hem wil luisteren.

Advertisement

Een foto samen met Michelle, de verpleegster die voor hem zorgde alsof hij haar eigen zoon was

"Ik ben erg blij om hoe ik ben, ik zal niet veranderen en niemand zal me laten veranderen. Ik ben blij met wie ik nu ben," zei Braden, verwijzend naar zichzelf. Niet iedereen arriveert op zijn 18e met zo'n overtuiging... gefeliciteerd!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt