Een jongen wordt uiteindelijk op 18-jarige leeftijd geadopteerd nadat hij is mishandeld door wrede families - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een jongen wordt uiteindelijk op 18-jarige…
20 onopvallende tatoeages die een klein meesterwerk van elegantie en verfijning zijn

Een jongen wordt uiteindelijk op 18-jarige leeftijd geadopteerd nadat hij is mishandeld door wrede families

Door Janine
5.151
Advertisement

Het adopteren van een kind is een van de mooiste en meest liefdadige gebaren die een stel ooit in hun leven zal kunnen maken, een gebaar dat moet worden gedaan met het hoofd en met het hart om een ​​kind in huis te verwelkomen dat niet werd geboren onder omstandigheden die zijn ouders biologisch konden binden, maar dat, na een jeugd of een deel ervan in leed en eenzaamheid te hebben doorgebracht, gewoon veel genegenheid nodig heeft van een liefdevol gezin.

Randall Douglas werd geboren in 2000 en lag minstens een week in het ziekenhuis, in de steek gelaten; naast hem alleen de naam van de moeder, maar er was absoluut niets bekend over de identiteit van de vader; tot de leeftijd van 16 jaar ging Randall van het ene gezin naar het andere, van het ene misbruik naar het andere, waardoor hij een introverte en problematische tiener werd.

Toen kwamen Casey en Peter Douglas, een jong stel dat intussen pleegzorg en een adoptievergunning had gekregen; toen de vrijwilligers hen de kans boden Randall te adopteren, hoefden ze er niet lang over na te denken.

In het begin was het voor de familie Douglas moeilijk, omdat de jongen chagrijnig, problematisch en moeilijk mee om te gaan was, maar dankzij de clementie van de jeugdrechtbank slaagden Casey en Peter Douglas erin de rechter ervan te overtuigen de jongen, ondertussen zeventien jaar oud, bij zich te houden. Ze kregen zo een permanente voogdij, die toen Randall 18 werd in officiële adoptie veranderde.

"Toen we hem ontmoetten, was hij erg teruggetrokken en boos op de wereld, wat te verwachten is na wat hij heeft meegemaakt", zei Casey, "Nu is hij veilig en zelfverzekerd en weet hij waar hij thuishoort in de wereld, en hij heeft het gevoel dat hij het vermogen heeft om de persoon te zijn die hij wil zijn. Hij is vriendelijk, extravert, waanzinnig atletisch, een onmetelijk talent.”

Advertisement

Nu maakt Randall zijn laatste jaar op het lyceum af en bereidt zich voor om naar de universiteit te gaan. Hij droomt ervan om een ​​professionele honkbalspeler te worden, of een expert in de binnenvisserij. Feit is dat Casey en Peter verheugd zijn Randall nu officieel in huis te hebben.

Randall van zijn kant kon niet om een ​​beter gezin vragen; en zoals Peter zei op de dag van de officiële adoptie: "Van nu af aan, vanaf vandaag tot het einde der tijden, zal ik je vader zijn en jij zult mijn zoon zijn."

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt