Een vrouw bevalt tijdens de vlucht in het vliegtuig: het kind krijgt “een leven lang gratis tickets” - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een vrouw bevalt tijdens de vlucht in…
Deze schattige zebra werd geboren met stippen in plaats van strepen - haar huid lijkt wel getekend

Een vrouw bevalt tijdens de vlucht in het vliegtuig: het kind krijgt “een leven lang gratis tickets”

Door Janine
31.374
Advertisement

Stel je voor dat je aan het einde van je zwangerschap bent en om persoonlijke of professionele redenen met het vliegtuig moet reizen: wat als de bevalling zou beginnen tijdens een reis op grote hoogte? Iets dat een paar uur lang werd ervaren door een vrouw uit Jemen die per vliegtuig reisde op de route Caïro - Londen waarbij de vliezen braken tijdens de vlucht, en ze beviel van haar baby nog voordat ze op een luchthaven landde. 

via: Fox News

De vrouw reisde met een lijnvliegtuig van EgyptAir en ze maakte plotseling het delicate moment van de bevalling door terwijl het vliegtuig al was vertrokken en op weg was naar Londen; toen het personeel en de stewardessen beseften wat er gebeurde, planden ze een noodlanding in, in München, in Duitsland, maar voordat ze voet op Duitse bodem zetten, was de vrouw al bevallen!

In een Twitter-bericht zei EgyptAir: "Het is ons een genoegen om een ​​nieuwe klant te verwelkomen bij EgyptAir die aan boord van ons vliegtuig is geboren en we zijn ook verheugd hem een ​​souvenir te geven om met zijn familie te vieren." De luchtvaartmaatschappij heeft namelijk aangekondigd dat het kind levenslang gratis tickets krijgt om met hen te vliegen!

Absoluut een heel slimme zet van EgyptAir om meer publiciteit te krijgen, maar de foto die door het personeel aan boord is gemaakt en op Twitter is gepost, laat er geen twijfel over bestaan: wat een geluk hadden deze moeder en haar zoon in een omstandigheid als deze!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt